sabina34 -> RE: Črpanje mleka+ gostitev z rižkom; Refluks (10.9.2008 23:45:45)
|
Julci, jaz sem imela takole kot ti in bila na posvetu pri dieteticarki in mlecni kuhinji itd. Dolgo casa sem delala tako kot so mi rekli, gostila sem pa predvsem z rizolinotom in kasneje, ko je bila se na allernovi in z zacetkom gh, sem ji delala mlecne kasice z milupinim rizkom in po 6.mesecu se grisom, oba najdes v trgovinah, muellerju, dm.. zelim pa ti svetovati, da ne prenehas dojiti, ceprav poliva, namrec jaz sem si tudi svoje mleko gostila in ga crpala, tako sem ga imela vse manj in po 3. mesecu nisem vec dojila, crpanje je bila pa tudi ena velika muka, vsaj zame in potem se goscenje z rizkom itd. je pa res, da sem se drzala njihovega recepta kako gostiti in imela tako liter mleka pripravljenega za naslednjih 24 ur, da mi ni bilo treba ob vsakem hranjenju pripravljati na novo. meni so namrec rekli, da se mleko lahko hrani v hladilniku 24 ur. a ja pa se to, ob goscenju z rizkom je bila mala mocno zaprta in se je res matrala, zato sem ob zacetku uvajanja gh tudi prenehala gostiti mleko, potem pa z gh tudi polivala ni vec. no danes je stara 10 mesecev, poliva ne vec, alergije so tudi izzvenele, mala je zivahna in kljub strogim ukrepom glede hranjenja, podiranja kupckov, dvignjenega vzglavja itd ob refluksu k sreci ni imela nobenih tezav z motoriko in ob opori ze lepo hodi, ceprav je kobacanje zanjo se vedno zakon. vse dobro vama zelim lp sabina
|
|
|
|