blaža
|
Jaz semimela obakrat klistir in mi ni pol prišlo na misel, da bi me blo strah, da mi bo ušlo med porodaom. Je blo pa pri drugem porodu takole. Sem sedela na veceju ene petnajst minut in so me tako grabli popadki, da nisem več zdržala. Pred temi petnajstimi minutami sem bla odprta komaj 2cm. In ko sem rekla babici, da ne morem več( sem se pa v roku pol ure odprla na 10cm), mi je rekla, da ne morem še v porodno, da bo šel klistir po mizi. Ma mene pa ni niti malo brigalo za ta klistir, ker me je tako bolelo od popadkov, da sem samo moledovala, da naj me da v porodno, da ne zdržim več! In pol me je pa še enkrat pregledala in ko je vidla, da kako sem se hitro odprla, je rekla, da naj se stuširam in grem v porodno. Ma mi ni povedala da sem že 10cm odprta. Med tuširanjem sem se obesla kot zmešana na zvonček SOS, ki mi je tako pritisnil otrok navzdol. Sploh nisem mislila, na blato, sploh me to ni brigalo, ko me je pa tako bolelo in sem samo razmišljala, da kako bom jaz preživela s takimi bolečinami še par ur. In na porodni mi je babica takoj rekla, da naj srčim noge in sem bla vsa v šoku, da je že. Mož je pa kmalu zamudil, ker so ga poslali malo na okrog, češ, da bo še kar nekaj časa trajalo. Se opravičujem, da sem se razpisala. tako lepe spomine imam na porode, da še sedaj rada gledam kak porod na televiziji in zraven šmrcam. Želim ti brezskrben in hiter porod. Verjami, ko te zgrabi,...
|