|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   angina
10.3.2005 13:52:24   
teja++
Ojla!
Noseča sem 10t ter prebolevam angino. Boli me grlo, malo tudi kašljam, vročine nimam. Zdravnica me je napotila tudi na odvzem krvi in izvidi so pokazali prisotnost virusnega infekta. Ker so bili rezultati nakako na meji ter glede na to, da sem noseča nisem dobila nobenih antibiotikov, hvalabogu. Tako, da ne jemljem nobenih zdravil, samo čajčki, limone... in seveda počivanje. Danes, po enem tednu pa sem imela kontrolo. Zdravnica mi je rekla, da se stanje izboljšuje in da naj pridem zopet na kontrolo naslednji teden oz. da bom v bolniški približno en mesec. Jaz pa sem mislila, da bom šla naslednji teden že v službo. Saj ne, da mi je težko biti doma, ampak me je kar malo zaskrbelo, zakaj tako dolgo biti na bolniški.
Zanima pa me naslednje ali mislite, da to vse skupaj lahko kako negativno vpliva na mojo pikico oz. ali je imela katera že podobne izkušnje!
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   angina
10.3.2005 14:10:39   
lucy32
bodi doma , da se popolnoma pozdraviš, pravijo da samo antibiotiki slabo vplivajo, drugače te pa naj ne skrbi in doma počivaj ter božaj bušija

:metulj:

(odgovor članu teja++)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   angina
10.3.2005 14:11:12   
total
Jaz sem bila noseča 5 mesecev,ko sem imela hudo angino,pa je bilo vse vredu,sam pazi se pa bo.

Lp:rozica:

(odgovor članu teja++)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   angina
10.3.2005 14:34:51   
Tiamo
teja++ jaz bi na tvojem mestu bila še malo doma. Če boš staknila še kakšen virus bo huje, ti lepo doma počivaj in se pocajtaj.

Nevem zakaj bi rada v službo? Misli nase in na :duda:. Saj sem bila jaz ista, ta prvič, in se je končalo s SS, pa ne zaradi angine, zaradi službe. Bodi pametna in ostani še malo doma.

LP Tia74 :nosecka: 18 3/7t

(odgovor članu teja++)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?