ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Kar sem jaz seznanjena, je bistvo predvsem v tem, da ima trip trap obliko črke Z, kakšen od drugih pa A (primerjaj tole in tole) - seveda je čisto možno, da je tudi kakšen drug stol oblikovan kot stokke. Finta pa je v tem, da se stokke ne more prevrnit, če se otrok gunca in miga sem-tja, ravno zarad svoje oblike. Toliko sem jaz slišala, lahko ti tudi povem, da imamo trip trapa in je super, simpl za očistit, ker ni nobenega blaga, masiven, stabilen, skratka fajn. Smo ga pa dobili v paketu od države, drugače pa je precej strošek, ja. Jaz revno gledam na netu in v tem paketu od države ni originalen, ampak nek za 31€. A na tvojem piše Stokke? Zdaj mi ni nič jasno, Tle na forumu berem, da je v paketu original, pa grem sama pogledat in vidim, da to ni res... Se strinjam s puncico, mi smo še lani spomladi dobili original - kar je tudi mene, btw, vrglo na rit, ker nisem pričakovala - ko pa sem pred kratkim gledala komplete, pa sem videla, da so ga zamenjali. Glede na to, da so ti stoli res kakovostni, bi mogoče ne škodilo malo pogledat po bolhi, če se dobi kak rabljen (pa še vedno v redu). Cena je res ubitačna.