uršika*** -> RE: So vam starši kaj prepovedali? (10.9.2008 9:19:33)
|
Mislim sploh ne morem verjet, da ste imeli vsi tako skulirane starše. Pri nas je bila pesem čisto drugačna. Prepoved ponočevanja- nikamor nisem smela it. Nikamor. Diskoteke boljš da sploh nisem omenila, ker sta me kar nadrla- brez posebnega razloga. Kino- vem, da se je takrat vrtel Titanik in ga nisem smela it gledat. Je k nam domov klicala sošolkina mami, da gre ona zraven, da naju bo s sošolko peljala in bila z nama- NE. V glavnem svobode pri meni ni bilo. Nikakršne. Se mi je skor zmešalo. Ko smo še kot otroci hodili drug k drugemu na rojstne dneve je bilo ok, potem pa, ko so se začele žurke pa konec. Ne smeš in pika. Šlo je tako daleč, da mi niti na željeno šolo nista pustila it, ker me bo kao preveč pokvarlo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Potem sta pa v srednji šoli začela spoznavat, da sta naredila napako. Tako da mi je mami potem celo pustila, da sem lahko poizkusila delat dve šoli naenkrat- vzporedno šolanje- ker sta me s svojim obnašanjem privedla tako daleč, da sem začela sama sebi škodovat- z rezanjem. Sta si potem še celo nekaj časa zatiskala oči -kao da ne vesta, kaj se dogaja, potem sem šla pa enkrat že malo predaleč, tako da sem morala k zdravniku. Seveda sem to počela zato, da bi dosegla svoje, ker na noben drug način ni šlo. Takrat pa se je to tiranstvo začelo malo umirjati in v 2 letniku sem si potem celo upala imet resnega fanta- prej smo se seveda skrivali in tako ni nobena ljubezen trajala več kot 14 dni, če nisem nikamor smela. Končno sta potem dojela, da sem pa sedaj stara dovolj, da grem lahko po svoje in ne moreš verjet. Že kar prvo leto sta nama posodila avto za na morje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Sedaj so ti časi mimo, očitala sem jima še kar precej časa, sedaj pa poizkušam pozabit vse skupaj, ker sta se spremenila in se totalno zmodernizirala. Sedaj se razumemo, v najstniških letih sem pa pogrešala nekoga, ki bi držal z mano in mi pomagal prebrodittista nora leta.
|
|
|
|