Ta prekl..........luna (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Maxica -> Ta prekl..........luna (10.3.2005 12:53:52)

:grrr::grrr::grrr:Uf, kaj sem jezna!Že drugič v dveh mesecih se mi je namreč zgodilo, da je Max padel s postelje:(:(:(. Je spal kot top in sem ga ful založila z vsem mogočim in skočim samo po zelenjavo v klet. Nakar prihitim nazaj, grem pogledat, kako je, v tistem ga pa vidim padati s postelje.:((:((:((Grozno! Ma sem jezna predvsem nase. Kako sem lahko spet dopustila kaj takega?! On je sicer takoj začel jokati in se je tudi brž potolažil in najverjetneje že zdavnaj pozabil na to, mene pa kr stiska. Ima pa en rdeč flekec sredi čela, verjetno je tam butnil ob tla. Joj, joj. Upam, da ne bo kakšnih posledic, no.:(Eh, pa ta luna...(nekdo mora biti kriv:()

Anonimen -> Ta prekl..........luna (10.3.2005 13:10:28)

Tudi zato je bolje, da otroci spijo v svojih posteljicah. Če so pa budni, pa jih v takih primerih, ko moramo kam skočiti, damo v stajico.

Pupica -> Ta prekl..........luna (10.3.2005 13:14:07)

Ubogi Maxi...evo enga :love: od Tie da mu buškica čimprej izgine...:rozica::rozica::rozica:

total -> Ta prekl..........luna (10.3.2005 13:28:09)

Joj bogi,veš jaz se tega najbolj bojim da ne pade,zato ga vedno dam v posteljico,stolček ali voziček,pa tudi če se dere,nima kam pasti.

Lp:rozica:

puncica -> Ta prekl..........luna (10.3.2005 19:36:01)

Ja ubogi revež. Upam da ni nič hujšega.
Zakaj ga pa ne daš v postlco spat, kjer so ograjce:zmeden2: No sej drugač pa je naša tud danes telebnala dol, ko laufa po postli, potem pa se tak fajn usede mim, pa je na tleh. Hvala bogu se nikamor ni udarla in se je hitr potolažla.
Ja ti ti mamice a ne. Glavno da ni nič hujšega:bravo:

niki5 -> Ta prekl..........luna (10.3.2005 22:36:42)

Moj Nik do sedaj še ni padel, sedaj dve noči pa je že obležal na tleh, nama z mojim pa nič jasno. Uf, zgleda da nimamo samo mi takih težav. Seveda zjutraj se tega nič ne spominja.

niki5 -> Ta prekl..........luna (10.3.2005 22:37:40)

ups.. malo prehitro sem prebrala :ups::ups::ups:
malo drugače je pri nas :ups:

Stran: [1]