mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: haloze Po enem tednu jih mam že pun k...... In zakaj? Ker smo naročili knjige po seznamu, ki so ga lani dobili in zdaj je pametna učiteljica ugotovila, da enega del. zvezka ne bodo rabili in to pri SLO, danes pa mi je zavrelo, ko je prineso domov naročilnico za revije in da jim je učiteljica rekla, da si morajo OBVEZNO naročiti Ciciban. Pa ne more nekdo od mene zahtevati, da moram otroku, ki mu ta revija sploh ni všeč, to naročiti. Pa saj majo zadosti berilo, da tam ven berejo, ne da rabijo še ta Ciciban. Jaz mu ga 100% NE naročim. Mu bom rajši eno drugo, ki si jo želi meti. Na prvem sestanku v šoli bo še veselo. Kaj na šolah, kamor hodijo vaši otroci tudi take izvajajo? Pa če bo treba grem do ravnatelja, ker mam te učitelce pun kufer. Moje mnenje je, da je reakcija malo prehuda. Noben učitelj si ne namišljuje kar nekaj v tri krasne. Običajno se take stvari uporabijo za sprostitev pri/ med poukom ali v času podaljšanega bivanja, kjer otroci z veseljem rešujejo naloge, režejo in sestavljajo,.............. Tudi pri nas smo se starši odločili za Zmajčka, ki ga bodo otroci prejemali v šoli in tisti dan bo Zmajčkov dan. Po moje je boljše to, kot da jim vklopijo TV in risanke ali kaj podobnega. KOnec koncev gre za okoli 35€ na letni ravni in tak znesek se da hitro dobiti. Me pa izredno moti tvoj negativen odnos do učiteljice, ki ga bo kmalu zaznal tudi tvoj otrok in to ni nikoli dobro, ker bo to začel slej kot prej izkoriščati in bo vedel, da ima v tebi zaveznika. Učiteljici sploh nisi dala možnosti in me prav zanima ali si ti v svojem poslu 100% in brez napak. Mislim, da bi bilo v dobro tvojega otroka, da zaupaš v učiteljičin način poučevanja in napadaš njenih pristopov. Če se je pojavila težava, verjamem, da jo bosta lahko rešile z učiteljico in to se od tebe tudi pričakuje. Če boš zaradi ene revije takoj letela k ravnateljici, mislim, da ne boš pustila ravno dobrega vtisa. Ker v šoli se bodo dogajale hujše stvari. Poleg tega pa počakaj na sestanek in boš videla kaj se boste starši dogovorili. lp, Mojca
|