anckabancka -> Dočakali smo tretjega fantka (8.9.2008 11:42:56)
|
Res smo dočakali našega tretjega fantiča - Jakoba. Njegove mere so kar lepe: 3680g, 51 cm. Je priden jedec in veliko spi. Bratca aljaž in Gašper sta ga krasno sprejela, sploh starejši Aljaž. Bi ga kar božal in lupčkal pa vse ga zanima okrog Jakoba... Gašper pa je malo zgubljen ampak ga naš dojenček tudi blazno zanima. Rodili smo hitro. Zjutraj so me po pregledu (8 dni po roku) kar obdržali v porodnišnici, ker sem bila že 3 cm odprta. Ob 12.15h so mi predrli mehur in začeli so se moji popadki, ki so se počasi stopnjevali. Malo pred tretjo so mi dodali še umetne in potem je bilo ekspresno hitro, saj je ob 15.21 Jakob že zajokal. Najbolj sem bila vesela, ker spet nisem bila šivana, kljub temu, da je imel obseg glavice 35,5 cm. Včeraj sva bila z našim novim članom že doma in zdaj se veselo crkljamo. Punce vam povem, da se splača dati skoz vso nosečnost, porod, ker potem dobiš najlepše darilo. Čeprav je že moj tretji otrok se ga vseeno ne morem nagleda in nacrkljat. Res je cukrček. [img]http://shrani.si/f/3Z/Sz/80kolYG/img8111.jpg[/img]
|
|
|
|