Anonimen -> RE: stranka Zares in spot (9.9.2008 13:27:46)
|
Mislim, da preveč osebno jemljete vse skupaj. Recimo, da mi je Zares od vseh opozicijskih strank še najbolj konkretna in najverjetneje, da se bo znašla v mojem ožjem izboru, ko se bo odločalo komu dati glas, ampak ne mi kvasit s takimi patetičnimi spoti - inventivnost oz, originalnost spota sigurno ni razlog, da bi jim dal svoj glas, prazne obljube delajo dolg in vsi vemo koliko so naše (ma ne samo naše) vrle politične stranke dosledne pri izvajanju svojega političnega programa. In potem imamo tukaj še Nikolovskega, ki kao repa o sociali. Mislim, če že pripadaš žanru, ki je še edini sposoben družbeno-politične kritike, potem se ne šlihtaj se nobeni klinčevi stranki ker dobro veš, da je politika ena vlka ****. In dobro veš, da tem istim, ki so te angažirali, ali si se jim sam ponudil, socialna kulisa v spotu služi samo zato, da prebudijo čustva proletariata. Za pridobivanje volivcev - izvrstna taktika. Na to temo, od kolegov hip-hoperjev, so recimo Eyeceeou, Samo Boris in Valterap, svoje povedali dosti bolj angažirano, kritično, direktno in precej manj hinavsko in zlagano. Ne, oni niso potrebovali Zaresa, da jih ljudje slišijo. Kdor hoče vedeti in kdor hoče slišati, to lahko tudi brez političnih spotov.
|
|
|
|