NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69 IZVIRNO SPOROČILO: NiLe Po mojem boš težko našla kamp, ki bi izpolnjeval tvojo predstavo o sanjskem kampu. Mislim, da je ravno v kampiranju nek čar in se je treba velikokrat prilagajati in ne zahtevati preveč . Meni se pa zdi, da skoraj nič ne zahtevam . Čistoča in topla voda bi morali biti po moje nekaj samoumevnega, dosti drugega pa v bistvu ne rabim... Voda na praceli je pa zelo v redu zadeva, ker ti zelo olajša bivanje . Sicer bi pa pomoje vsak rad, da je kamp, kar se sanitarij tiče, čim bolj čist, a ne . Drugače ima pa absolutno kampiranje svoj čar in jaz ga ne bi zamenjala za nič na svetu. Svoje čase smo kampirali in spali kar na tleh, tople vode ni bilo, pa smo se imeli vseeno super. Se mi pa ne zdi nič groznega, če poizvedujem o razmerah v kampih, niti se mi ne zdi, da imam visoke zahteve... Drugače je pa v vseh kampih veliko odvisno od lokacije parcele. Največji plus mi je, da je Veli Jože res blizu slo, pa veliko je bilo govora, da je poceni (koliko pa je dejansko cena pavšala ob morju) in ali je prikolico treba čez zimo odpeljat stran? Glede čistoče se itaq strinjam ... ampak kot je dejala Neja Tea, je res v veliki meri odvisno od ljudi ... včasih res ne morem verjet, da obstajajo taki packi, saj doživiš svašta Saj ne rečem, snažilke se trudijo, ampak te sanitarije so že v osnovi stare in zanemarjene (v njih ne vlagajo nič) in vsako sezono pričakujejo(mo), da jih bodo podrli in naredili NOVE. Meni nekaj samouvevnega, če že plačujemo pavšal (do lani je bil med nižjimi na hrvaški obali, letos pa so ga podražili za 300evrov ), da za to tudi kaj naredijo!!! Mi smo za letošnjo sezono plačali 2.200 evrov (prva vrsta). Prav tako je bilo do letošnjega zimovanja še tako, da smo lahko prikolice pustili na parceli, pač plačali mislim 100evrov več za zimovanje. Ne vem, kako bo za naslednje zimovanje. Ravno zaradi "razdejanja" oz. vandalizma letošnjo zimo (nam so vrata prikole čist uničili), se že govori, da bo potrebno pospraviti prikolice s parcel (nekaj 100 m stran). Nile, kdaj ste pa vi rezervirali parcelo, a konec ene sezone za naslednjo? Nekaj se je pisalo o nekih razdejanjih, a ste imeli kakšne probleme? A otrok pa ful praviš, no saj to je pa za naše škrate ta glavno . Pa ne iščem sanjskega kampa, ampak razmišljam bolj v smeri, kaj nam bi najbolj odtehtalo, če bi se odločili za svojo prikolico... pa itak ni preveč za, če je treba prikolico premikat (jaz bom pa drugo leto skoraj celo poletje na porodniški in bi lahko prikolo kar dobro izkoristila. Mi smo pred 2 leti kupili prikolo in s tem tudi parcelo, tako da smo res zadovoljni z lokacijo. Edino prikola je premajhna za nas Saj pravim, meni je fino, da je kamp blizu SLO, imamo dosti sence, veliko prostora pred prikolico, otroci uživajo in če prikolo res izkoristiš kar se da maksimalno, potem se izplača.
< Sporočilo je popravil NiLe -- 14.7.2010 12:43:09 >