jeli -> RE: kamp Veli Jože - Savudrija (2.2.2010 20:01:21)
|
Hvala za odgovore. Otroke imam stare 8, 13 let in 20 let. Bili smo v prvi vrsti ene tri, štiri parcele pred koncem modre (?) cone, če greš proti jedilnici. Dvakrat pa v drugi vrsti, tudi tam nekje. Prej smo bili pa v krogu pri ambulanti, pa enkrat v zeleni, pa 2x tu čisto pri wc, pa tam, kjer so imeli včasih Francozi svojo kuhinjo. Pa še kje sem pozabila. Ampak tam nikjer ni bilo vode in mi je skoraj križ "crknu" pri pomivanju posode. Odkar imam vodo na parceli, ne grem drugam. Rumena cona je meni zelo všeč, pa še vodo ima.Ker pa so vsa leta k nam prišli tudi moji starši za par dni, smo predvsem zaradi njih iskali senco in blizu wc. Tako po občutku se mi zdi, da so wc v rumeni coni boljši kot tu kjer smo bili sedaj. Mi lahko bolj natančno opišete, kje približno v rumeni coni je fraj ? Med počitnicami bi šli na izlet in bi pogledali. Seveda, če bo ta mraz malo popustil. Poskusila bi se z Ljubico zmenit za rezervacijo. Upam, da bi šlo, saj hodimo v ta kamp še iz časov brigadirjev. Ne vem kako mislite ostali, ampak jaz mislim, da kdor enkrat pride v ta kamp, se mu mora res nekaj hudo zameriti, da gre ven. Slikce še ne znam prilepit. Me bodo otroci naučili. Ha,ha. Me je tehnika že malo povozila. Aha, še to. Kolegico je Ljubica klicala in menda je njena prikolica ostala nedotaknjena. Ima jo pa v prvi vrsti na koncu. Komaj čakam, da bodo počitnice. Lahko vprašam še to: Ali ste kdaj kakšen teden same dol, brez moških ? Vas ni nič strah ? Jaz se letos odločam, da bi bila z otroki sama dol, ker ima mož samo 14 dni dopusta, jaz pa..... Upam, da se vidimo. LP
|
|
|
|