|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gospodinjski aparati
8.9.2008 10:14:55   
Jenny Anny
Selimo se v novo stanovanje in nabavljamo gospodinjske aparate. Bila sem že v nekaj trgovinah in dobila predračune, ki se po ceni kar razlikujejo med sabo.
Prosim za kakršnekoli informacije, kje ugodno kupiti belo tehniko. Imava pa večino izbrano od Bosch-a.

Hvala In Lep Pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gospodinjski aparati
8.9.2008 10:17:06   
Anonimen
Midva sva aparate kupila prek GA in prek Mercatorja. Pri mercatorju sva prišla najcenej skoz, saj dobiš pike al pa popust.

(odgovor članu Jenny Anny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.9.2008 10:19:27   
Shuka
Jaz sem bila navdušena nad prodajalno ETIS, kjer sem kupila Boschev pralni stroj, pečico, steklokeramično ploščo in pomivalni stroj. Poleg ugodne cene so me presenetili tudi z obročnim odplačevanjem, popustom in prevozom na dom, vse skupaj je bilo opravljeno hitro in še staro belo tehniko so mi odpeljali brez doplačila.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 3
8.9.2008 10:41:55   
lukec
Če še nimate kupljene kuhinje, se belo tehniko najbolj splača kupiti skupaj z kuhinjskimi elementi, ker je občutno cenejša.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.9.2008 11:12:02   
jajula
IZVIRNO SPOROČILO: lukec

Če še nimate kupljene kuhinje, se belo tehniko najbolj splača kupiti skupaj z kuhinjskimi elementi, ker je občutno cenejša.

mi smo kuhno gledal v harvey normanu, pa so rekl da nam dajo 10% popusta na belo tehniko. ampak sem tiste aparate v drugih trgovinah našla za eč kot 10% ceneje tko da se v tem primeru ne splača.

Jenny Anny, poglej na www.ceneje.si, poišči izdelek, ki ga kupuješ in ti bo dal spisek trgovin kjer je najceneje.

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.9.2008 12:01:42   
Anonimen

Niti približno. Ko sva midva kupovala so bli s popustom(10%) dražji za skor 10% od mercatorja-isti aparati. Kuhinjo sva gledala v lesnini. S tem da sva pri mercatorju še popuste dobila.

(odgovor članu lukec)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.9.2008 12:22:55   
Jenny Anny
No midva rabva sam belo tehniko, tako da ne bova kupovala v kompletu.

Hvala za info.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.9.2008 12:35:55   
Rožica I
 [size=2 $included="null"]http://www.ceneje.si/

Seveda pa moraš nastavit stran na gospodinjske aparate (desno zgoraj rubrika :gosp. aparati) user posted image .

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 8.9.2008 12:38:55 >

ROŽICA

Neposredna povezava do sporočila: 8
8.9.2008 15:19:18   
k1
mi2 sva za hišo vzela vse pri bofu (tv, aparati, stroji.....) - dajo tudi dodatne popuste na količino.... vse se da zmenit samo jezik je treba stegnit....

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.9.2008 19:54:59   
lukec
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Niti približno. Ko sva midva kupovala so bli s popustom(10%) dražji za skor 10% od mercatorja-isti aparati. Kuhinjo sva gledala v lesnini. S tem da sva pri mercatorju še popuste dobila.

A res, nama se je pa pri Svei ful splačalo.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.9.2008 20:14:29   
Sulfinija
Midva sma naročila belo tehniko skupaj z kuhinjskimi elementi pri Lesnini in to vse Gorenje. V lesnini bili isti aparati za fanj vsoto cenejši kot v drugi trgovini in še montažo imava zastonj.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.9.2008 13:22:54   
mirabela
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Midva sma naročila belo tehniko skupaj z kuhinjskimi elementi pri Lesnini in to vse Gorenje. V lesnini bili isti aparati za fanj vsoto cenejši kot v drugi trgovini in še montažo imava zastonj.

isto, narocili vse pri lesnini in zelo zadovoljni user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.9.2008 13:44:10   
Sulfinija
Mirabela daj mi povej kako kuhinjo imaš iz Lesnine je prišla na rok kak so vama obljubili ali je bilo kaj za čakati?

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu mirabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.9.2008 14:19:13   
mirabela
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Mirabela daj mi povej kako kuhinjo imaš iz Lesnine je prišla na rok kak so vama obljubili ali je bilo kaj za čakati?

Kuhinjo imamo hortenzijo, barvo cesnje, cakali smo 45 dni in vse je bilo kakor so obljubili. Mi smo zadovoljni z vsem user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?