|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Orgazem in nezavest
7.9.2008 21:42:02   
Radovednez
Zdravo.
Imam punco (imava 20let) in sva se odločila da bo zanimivo in ena izkušnja, biti brez samozadovoljevanja 14 dni (14 dni se tudi nisma nič videla ker je bila s šolo nekje in tudi mene ni bilo doma). Vendar pa sem zasledil da lahko zaradi orgazma izgubiš zavest.In me je zdaj strah da ko se vidiva po 14 dnevih brez samozadovoljevanja, njej ko bi fuul prišlo padla v nezavest. A mislite da je možno? 1x ko ji je prišlo je dobila rahle krče se je malo tresla vendar ji je ful pasalo :). Skrbi me samo zaradi te izgube nezvesti...a je to samo 2 sekundi ali je to lahko tudi nevarno...ker kakor čutima je potreba kar velika in ko se vidiva...bo kar "hudo" :P. In še tako za info, zdaj je že 1teden brez samozadovoljevanja in punca že pravi da težko komaj čaka da se vidiva, ker je že zelo..horny:). A mislite da je lahko nevarno? Če bi ji potem prišlo po 14 dni močen orgazem in nezavest? Če imaste kake izkušnje ali pa o tem veste več bi vas prosil da napišete. Hvala vnaprej
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Orgazem in nezavest
7.9.2008 21:43:50   
Kerensa*
Najprej se odloči, a si Štajerc al nisi... če si, potem piši po štajersko, če pa nisi, potem pa s tistimi "ma" ne blefiraj, ker ti ne uspeva. user posted image

(odgovor članu Radovednez)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.9.2008 21:50:37   
benika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, odgovor na vprašanje...NE, NI MOŽNO, da zaradi orgazma pade v nezavest. Razen seveda, če jo boš v navalu strasti stiskal za vrat ko kuro.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.9.2008 21:51:39   
taška30
user posted image
Za vsak slučaj raje seksajta leže, nikakor stoje, ker če res pade v nezavest, se vsaj poškodovala ne bo.
A zase se pa nič ne bojiš, da bi padel v nezavest? Al si mogoče goljufal vmes teh 14 dni?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
7.9.2008 22:01:24   
Radovednez
če bi goljufal potem nebi bilo fore se vam ne zdi:)? Drugače pa zame me ni strah, pač bol me zanjo skrbi...mogoče me bol skrbi zato ker je med orgazmom kar glasna in ko ga doživi...mi tudi nohte v hrbet zarine :D. Mogoče se vam zdi bedno vprašanje samo nemorem pomagati slišal sem in me muči:). Potem res ni skrbi da bi padla v nezavest(ne ne stiskam za vrat:) ). 

Neposredna povezava do sporočila: 5
7.9.2008 22:10:44   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: benika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, odgovor na vprašanje...NE, NI MOŽNO, da zaradi orgazma pade v nezavest. Razen seveda, če jo boš v navalu strasti stiskal za vrat ko kuro.

user posted image user posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.9.2008 22:12:59   
benika
Eh radovedneš, ti bodi kr brez skrbi. Nič se ji ne bo zgodilo, predlagam pa ti, da si pred samo akcijo postriže nohte, da ne bo kri tekla. 

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.9.2008 22:36:41   
Angellina
Preventiva je bolš kot kurativa, za to ji daj na glavo čelado, da se reva ne poškoduje.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.9.2008 22:39:08   
Radovednez
ona ne rabi čelade, js rabim hokej opremo kr pridem popraskan malo po hrbtu :D ampak jebi ga :D. No pol pa ql če nima bit kej narobe, bom vsaj sproščen zdej ku vem d nima bit kej:)

Neposredna povezava do sporočila: 9
7.9.2008 22:43:06   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Radovednez

ona ne rabi čelade, js rabim hokej opremo kr pridem popraskan malo po hrbtu :D ampak jebi ga :D. No pol pa ql če nima bit kej narobe, bom vsaj sproščen zdej ku vem d nima bit kej:)

user posted image user posted image  Če rabiš hokejsko opremo, ti samo reči...ti jo bo moj mož posodil...sicer jo on uporabljala samo za hokej, ...pa vendar....user posted image

R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 10
7.9.2008 22:51:58   
Radovednez
no ql pol vem kje jo sposodit :D. me pa samo še zanima če sploh je možno da pade v nezavest. Ker sem sicer bral nekje da pri močnem orgazmu je to mogoče...ali je to samo 1% na 1000000 ljudi:)?

Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
7.9.2008 22:53:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
7.9.2008 23:00:46   
Radovednez
ma ne umrla vem da nebo:D, sam tko pač nočm d se kej narobe zgodi...is that a crime:D? drgač pa pri naju je 14 dni brez kr hudo ja...sploh pa ko me pokliče zvečer in me začne dražit...seveda jo tut js nazaj kar še poveča filing, tako da ja...14 dni je kar dolga pri naju:D

Neposredna povezava do sporočila: 13
7.9.2008 23:02:07   
Marogica
Ah, jej...da ne bosta vidva oba v nezavest popadala, ker NE sexata..user posted image

R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
7.9.2008 23:05:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
7.9.2008 23:06:54   
Radovednez
ja pomoje bo prej ta nezavest:D

Neposredna povezava do sporočila: 16
7.9.2008 23:07:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Radovednez

Skrbi me samo zaradi te izgube nezvesti...

Ja, je možno, da postane nezvesta, če jo boš predolgo pustil na suhem.

Neposredna povezava do sporočila: 17
8.9.2008 6:55:55   
s.
user posted image user posted image user posted image user posted image  take fore lahko sam tu prebereš!

Ja, neumno vprašanje, neumen odgovor NENA SE SEKIRAJ, ŠE NOBENA NI V NEZAVEST PADLA OD TIČA, kvečjemu od začudenja pa ne od orgazma
Tak mlad pa tak ljubimec, da bi una umrčkala.....jao, pa ti se maš ja za fenomen.
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.9.2008 8:15:13   
puncica
Čuj kolk si pa ti sploh star? a ja 20 user posted image

Sem sigurna da punca ne bo padla v nezavest in trzanje in krči so čist normalni in vsaka ženaska ki je normalna ob orgazmu to doživlja, tako da delaš paniko tam kjer ni treba, sprosti se in pejta že sexat, kot pa da čakata 14 dni, misim komu na čast matrata en druzga, če si želita.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 19
8.9.2008 8:36:21   
ronja
1x ko ji je prišlo je dobila rahle krče se je malo tresla vendar ji je ful pasalo :).

To je pri orgazmu normalno oz. to je orgazem, ki nič ne nakazuje, da bi se kaj hudega utegnilo zgodit.

Nezavest se sicer lahko zgodi baje tudi pri orgazmu, je pa verjetnost za to zelo majhna, navadno se zgodi, če ženska tudi sicer veliko skup pada (ima zelo zelo nizek tlak), česar pa ti ne omenjaš. In ni odvisna ali povezana z močjo orgazma ali s trejanjem abstinence, tako da se midno dajta dol (samo zaščitena bodita, če si ne želita ).

Neposredna povezava do sporočila: 20
8.9.2008 8:41:22   
ronja
Aja, če pa že, kratkotrajna nezavest ni škodljiva, samo zbudi jo pol, sicer se bo pa verjetno sama po par sekundah. Ker mam ful nizek tlak, pa še astmo, velikokrat skupaj padem (po orgazmu pa res še nisem, ker takrat se cirkulacija krvi pospeši - če se mi zavrti, se peč uleževa, če sva končala kako drugače, itak se paše malo stisnit pol),  pa se je lubi že čisto navadil, da me pač zbudi in je vse ok.

Skratka: ne bo se ti zgodilo.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.9.2008 9:11:47   
Angellina
Radovednež...a veš kdaj bi lahk padla v nezavest? Tam pri ene 60-tih pa če 14 let ne bi sexala. 

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
8.9.2008 9:29:14   
pijja
Vidva se kr mirne duše podolčkajta,pa bo...nč bat.user posted image
Lohk pa v nezavest pade,če imaš predolgega,takrat pa ja....ampak ona ga je že videla,in okusila user posted image

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 23
8.9.2008 10:07:52   
pupika27
tebi pa se vidi da si star 20 letuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaooo kaj nene vse prebereš

(odgovor članu pijja)
Neposredna povezava do sporočila: 24
8.9.2008 14:59:37   
FLASK_A
ti sam glej, da ti ne bo prehitro prišlo, lover bojuser posted image

Pa na zaščito ne pozabita, če ne bosta oba v nezavest padla ob pozitivnem nosečniškem testuuser posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?