|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   popadki
7.9.2008 19:51:16   
majci27
pozdravljene,

danes imam pdp , to je 7.9.2008. ze zjutraj mi je zacel otrdevati trebuh in mislim da sem imela popadke na 20 minut. plod se je normalno gibal. potem se je pa vse nehalo do vecera. kaj naj bi to pomenilo? so bili pravi popadki ali ne? mi lahko katera pomaga? lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: popadki
7.9.2008 20:26:17   
Paštetka
ko bodo redni popadki boš že vedela user posted image . Jih ne moreš zgrešiti.

Predlagam ti, da počakaš, da bodo popadki na 5 minut, kakšne pol ure (odvisno koliko imaš do porodnišnice) in se potem počasi odpraviš v bolnico, ker je doma 100x lažje predihati in prenašati popadke kot v porodni sobi.

Jaz sem imela skoraj teden dni popadke na 20 minut, pa na 10, pa na 5, pa spet na 20, ponoči pa nič user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu majci27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.9.2008 20:28:58   
Naja30
Se strinjam s Paštetko. Dokler niso na 5 minut, je brezveze hodit v P, ker pol vse še bolj dolgo traja. Razen, če ti bo voda odtekla.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.9.2008 20:47:27   
Paštetka
Aja, torbo pa si le spakiraj za vsak slučaj user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.9.2008 9:25:15   
Jelcy
Mene je cisto rahlo sraufalo po trebuhu, kot da bi dobila user posted image , ker sem bila 2 dni cez rok, sem sla v P (ce ne nebi) in sem bila 5cm odprta, so mi nardili klistir in cez 2uri in pol sem rodila s svojimi popadki.
Je res, da ko bodo ta pravi popadki jih bos ze prepoznala, ceprav je mene bolelo sele ko sem bila 8 cm odprta, sele takrat sem vedela, da so to popadki. Bolelo je sele ko mi je odtekla voda. Pa imela sem zelo neredne..na 20 pa 3, 6 pa 15...kr neki...pa je slo zares .Sem pa nekaj min oddaljena od bolnice, zato se mi ni mudilo.
Ko bos cutila da se nbekaj dogaja...in kar ni konca...torej se ne umirja pojdi! Srecnouser posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.9.2008 13:41:08   
poli*
mi smo 1 uro oddaljeni od p, zato so nam svetovali odhod pri popadkih na 10 minut (pri prvorodkah), pri ostalih pa tudi prej.

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.9.2008 13:51:38   
Anonimen
Moja izkušnja,če misli šda se kaj dogaja,kar pojdi ne poslušaj,da moraš imeti popadke na 5 ali 10 minut.
Mene skoraj ni nič bolelo,pač trebuh mi je otrdeval in kot da bi me špikalo,sem šla v P in takoj v porodno sobo.
Popadki pa sploh kot da jih ni bilo :)

(odgovor članu poli*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......