|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   korenček
10.3.2005 11:21:49   
Alika
Mojmu 6-mesečniku uvajam gosto hrano.Jabolčna kašica mu gre kr dobr,pol bova probala banano...
Zdej pa me zanima kako je s korenčkom-kakšnega pripravit:
-zamrznjenga,pa ga pol skuham in zmiksam
-svežga skuham pa zmiksam
Če zamrznenga-kakšnega pa oz. od katerga proizvajalca?!
Me namreč zlo moti zamrznjen koren,ker se mi zdi,da je pol vs gumjast...
lp Alika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   korenček
10.3.2005 12:08:43   
Maxica
Oj, jaz sem kar svežega skuhala, pa potem zmiksala, da pa ni bilo preveč gosto, sem po potrebi dolila kar tisto vodo, v kateri se je korenje kuhalo, ali pa sem dala malo dojenskega mleka notri.

(odgovor članu Alika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   korenček
10.3.2005 12:15:52   
rainbow
Saj sveže korenje pa imajo skozi v trgovinah, ne vem zakaj bi zamrznjeno.
Jaz sem ga skuhala in kar v vodi zmiksala.

(odgovor članu Alika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   korenček
10.3.2005 12:29:45   
Alika
ja,kao nej bi blo to umetno vzgojeno korenje in kao nima nobenih vitaminov...:zmeden:
Kaj pa frutkove kašice?!

(odgovor članu Alika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   korenček
10.3.2005 14:51:38   
Blink1
Meni so vedno rekli: Če skuhaš, tudi nima kaj prida vitaminov:zmeden:

Jaz sem svež korenček kupovala v trgovini, skuhala, zmiksala in zakamuflirala k jabolku ali marelicam. Ni šans, da bi :duda: jedla samo korenček:):)

(odgovor članu Alika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   korenček
18.3.2005 20:32:35   
Veva
Jaz sem kuhla korenček in ostalo zelenjavo kar na pari. Tako ostanejo vsi vitamini notri. Potem zmiksaš in razredčiš z mlekom, da dobiš primerno gostoto.

Lp, Veva

(odgovor članu Alika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?