A bo danes vreme za kopat? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


lelaval -> A bo danes vreme za kopat? (7.9.2008 8:38:24)

Smo imeli namen it se kopat v Podčetrtek, ker so obeti bili super, zdaj pa gledam, da se štajerski konec oblači. Valjda, da so otroci razočarani, če rečem, da ne gremo, a ne upam reskirat, da mi vsi 3 zbolijo.




Marogica -> RE: A bo danes vreme za kopat? (7.9.2008 8:41:39)

Napovedanih je 30 stopinj. Če te kaj tolaži, včeraj zjutraj je bilo podobno, pa vidi, v kakšen dan se je razvilo.

Tako, da uživajte na kopanju...




BAMBINA_ -> RE: A bo danes vreme za kopat? (7.9.2008 8:45:21)

Vremenska napoved Nedelja, 7. september 2008, ob 6. uri Napoved za Slovenijo Danes bo v zahodni Sloveniji pretežno oblačno. Drugod bo dopoldne še delno jasno, popoldne pa se bo počasi pooblačilo. Manjše, krajevne padavine se bodo že dopoldne pojavljale predvsem v hribovitih krajih zahodne Slovenije, popoldne pa se bodo krepile in do večera razširile nad osrednjo, v noči na ponedeljek pa še nad vzhdno Slovenijo. Vmes bodo tudi nevihte. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo na severozahodu okoli 24, drugod od 27 do 31 stopinj C. Jutri dopoldne bo dež povsod ponehal, nato bodo še krajevne plohe. Na Štajerskem in v Prekmurju bo prehodno zapihal okrepljen severovzhodnik. Popoldne se bo postopno zjasnilo. Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 17, najvišje dnevne od 21 do 24, na Primorskem do 27 stopinj C.
TUKAJ
Glede na napovedi vam svetujem, da ne greste v Aqualuna, pač pa malo naprej v terme, kjer je zaprt bazen in se lahko imate vseeno fino.








bumerang -> RE: A bo danes vreme za kopat? (7.9.2008 8:56:03)

Ja, ja, v Podčetrtku in v Nadsredi bo super sončno vreme, na Obali pa bodo padale prekle zato se ne vozit dol... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
... včeraj so bile bolj zabasane ceste kot za ferragosto. Kaj takega sredi dopoldneva težko vidiš.




Stran: [1]