UZ (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

larisa -> UZ (10.3.2005 10:41:51)

Punce,

zanima me če katera ve koliko časa po ovulaciji oz. po oploditvi UZ pokaže nosečnost????
Prebrskala sem cel internet pa je vedno po tednih zapisano in vse se nanaša na 28-dnevni ciklus, če pa imaš precej daljši ciklus pa se vse malo prestavi naprej, ne???:zmeden:

Hvala vam za pomoč:rozica::rozica:

tinkamiška -> UZ (10.3.2005 10:48:28)

Ne vem, če ti bo tole kaj pomagalo, ampak, 14 dni po O naj bi prišla M in moja G je rekla, da 5 dni po zamujanju M naj bi pokazalo nosečnost. Če veš kdaj je bila O to sploh ni noben problem, če pa ne veš, pa...:zmeden:

Tinka

mujcek -> UZ (10.3.2005 11:14:25)

jaz mislim, da je najboljše počakati tam do osmega tedna nosečnosti in poterm iti na UZ, ker če greš prehitro in nič ne vidi, je potem še večji strah. :zmeden2:Verjamem pa, da je tako dolgo zeeelooo težko počakat, posebej če ne verjameš najbolj v rezultat na CBju...:angel:

sprosti se in uživaj, sedaj ko si srečka :nosecka: in še to-v tretje gre rado:)-:)-:)-

tinkamiška -> UZ (10.3.2005 11:17:12)

Joj, jst sem pa čist zabluzila:)-:)-:)-

eh sem šlampasto porebrala:ups: , se še ukvarjam samo z zanositvijo, pa kdaj bo pokazalo:ups: ,se opravičujem, se bo zdej mal dol pobrala:ups:

Lp,
Tinka

mujcek -> UZ (10.3.2005 11:22:30)

Ja Tinka, kao si lahko spregledala našo srečko :nosecka: :)-:)-:)-:)-:)-

tinkamiška -> UZ (10.3.2005 11:28:08)

Eh, mi je že profesor za matematiko v srednji šoli govoru kok sem šlampasta:)-:)-:)-
pa dol z RR-ja se tut ne morem pobrat:)-:)-:)-

TANTRA -> UZ (10.3.2005 11:39:02)

Oj, moja ginekologinja je rekla, da se vidi šele ene dva tedna po datumu, ko bi mogla dobit menstruacijo..
Se pravi nekje 7 - 8 teden se že vidi :duda:srček....:rozica::angel:

mujcek -> UZ (10.3.2005 11:41:01)

Tinka šlamparija še ni nikomur tako škodila, da bi se moral z RRja pobrat, ti kar ostani,da ne bo dolgčas :bravo:

Stran: [1]