katka11 -> RE: Jaz bi, fant pa ne (9.9.2008 7:11:56)
|
Jutro! jaz te popolnoma razumem in vem, da je najlaze pametovat, koko morata bit za otroka oba, da ne rini z glavo skozi zid blablabla.valda je vse to lahko govorit, ce nimas teh problemov. seveda je vse t res in verjamem, da nimas nobenega namena fanta goljufat al karkoli, sam rada bi z nami delila svoje probleme. tud jaz sem imela tak problem, oz. moj je reku, da pac sploh ne bi mel vec, da je en otrok dovolj, pa ne ker ne bi maral otrok ampak za radi financ, pa se 100 drugih razlogov. ja tud moj se velik ukvarja njim pa vse, ampak res je tud to, da vecino vsaj kar jaz poznam familije , postorimo mamice, tako z otrokom, kot v gospodinjstvu. (seveda pa so tudi izjemre) Zato res ni na mestu, da jamrajo moski zarad tega, pa seveda je tud moj. skratka hotla sem sam povedat, da te cist razumem. moj se je k sreci premislil in delava na drugem. ti imas pa tudi se vse moznosti. mal ga pusti, ne mu skoz o tem razlagat. jest sem se ze skori sprijaznila, da ne bo nic vec, pol sva se pa kar naenkrat odlocila brez problema, beseda je nanesla na to, pogovorila sva se in takoj zacela delat na dojencku, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] tud teb zelim, da se ti cimprej kaj podobnega zgodi!
|
|
|
|