metuljčica3 -> RE: Povečanje prsi (30.10.2012 21:12:58)
|
Lep pozdrav [sm=metulj.gif], že leta razmišljam o povečanju prsi, sedaj pa je odločitev končno padla in že komaj čakam, da dobim to kar si tako močno želim. [sm=smiley1.gif] Odločila sem se za Dr.Fabjana in sicer za kliniko v Kranju, zanima pa me, če je katera izmed vas že opravila poseg na tej kliniki in če bi mi lahko razložila kje točno se ta klinika sploh nahaja, saj si nisem prav na jasnem z imeni ulic...bi mi pa ta razlaga zelo prav prišla. Zanima me tudi koliko časa je potrebno čakati na izvide krvi (in za kakšne preiskave sploh gre...kri, urin...srce...??) in ali ti morajo poslati domov izvide ali ti preprosto lahko sporočijo preko e-maila npr? In kakšni so kaj pogoji glede vsega skupaj, slišala sem, da je dobro pred operacijo jemati vitamin C in železo...kaj bi morala še vedeti...? In ali je na prvi pregled potrebno s seboj prinesti modrček v želeni velikosti po operaciji- za probne vsadke...? In kako poteka sam dan operacije? Si na ta dan v svojem spodnjem perilu, ker baje da dobiš tam extra gatke in tisto srajčko? ...torej, vsak vaš odgovor, nasvet, izkušnje...bi mi zelo prav prišle!!! In hvala vsem že vnaprej! [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|