Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oblačila za otroke-kako jih kupujete? 8.9.2008 9:27:32
|
|
|
|
tinkatonka
|
Ja jaReči mi, kako naj malo miss oblečem pozimi za v vrtec? Kaj triletniki tudi v štramplah skačejo po igralnici, tako kot jaslični? Ker za noter ji ne bi dala gor glih debelih hlač, ko pa gredo ven pa bodo morali biti debelo oblečeni. Ti imaš izkušnje, kako je s tem. jaz bom našega oblačila v žabice, v njih se bo v igralnici igral, ko bodo šli ven, pa naj obleče še hlače čez. Ampak tako ga bom oblačila samo če bo fajn mraz(zunaj minus ). Drugače pa v spodnji del trenirke, ne čisto tanke, ampak prav debele pa spet ne. Drugače se mi zdijo pa bolj pomembni topli čevlji, ker otrok zunaj ni na miru, ampak leta okrog - no vsaj naš je tak- in njih tako in tako ne zebe v stegna/goleni - ampak v stopala, ampak sem že omenila, imeti je potrebno tople čevlje. Pa rokavičke, ker sklepam po sebi, da če te v roke zebe, ali pa v noge, te zebe povsod. če ti je pa tja toplo, potem pa ni panike. Se pa ne spomnim, da bi me kdaj v rito al pa v stegna zeblo.
|
|
RE: Oblačila za otroke-kako jih kupujete? 8.9.2008 9:54:21
|
|
|
|
Naja30
|
Mišni pravi, da tisti ki kupujejo za celo sezono, da se jim bolj splača in porabijo ful manj. Jaz pa ne mislim tako. Vsaj pri meni se ne bi obneslo, ker bi poleg vsega, kar bi kupila za eno sezono, vedno še kje vidla kaj, kaj bi mala "nujno" rabila ali bi mi bilo res všeč in bi kupila. Pa bi bila na istem.
|
|
|
|
RE: Oblačila za otroke-kako jih kupujete? 8.9.2008 10:40:00
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
No pri nas pa ravno za igrače nič ne zapravimo! Igrač ima TOLIKO, da jih dam polovico na stran in jih zamenjam po par mesecih. Vsi nosijo za darilo konkretne igrače, mislim da precej drage, npr. lego (duplo) kocke, pametni kuža (tisti ki nonstop poje in govori), neke multifunkcionalne kocke od Bombažkov smo zdaj dobili, žoge ima ene 4, skratka non stop nekaj kaplja. Mislim da sem ji sama kupila samo par ropotuljic na začetku, pa zdaj knjigice kupujem, skoraj vsakič, ko sem v knjigarni, imajo res take super.
|
|
RE: Oblačila za otroke-kako jih kupujete? 8.9.2008 14:22:47
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija saj nočeš vedeti kako in kaj..... rabim pomoč. strokovno. pa ne modne svetovalke Jaz in Rija imava podoben problemček
|
|
|
|
RE: Oblačila za otroke-kako jih kupujete? 8.9.2008 17:09:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Sproti, kadar kaj rabi.
|
|
|
|
RE: Oblačila za otroke-kako jih kupujete? 8.9.2008 19:00:04
|
|
|
|
Aja1
|
Sproti. Ponavadi jo z oblačli zalaga kar babi
|
RE: Oblačila za otroke-kako jih kupujete? 8.9.2008 21:53:00
|
|
|
|
frutka_
|
Lea pri igračkah uporabi eno finto, ki jo prakticiramo prekaljene mama. Nekaj igračk pospravi za nekaj časa. V omaro, da se z njimi ne more igrati. Ko boš videla, da se začne dolgočasiti ob "starih" ji ponudi te iz omare. Boš videla kako veselje je to. Kot da bi kupila novo! Kakšna knjigice imata? Naja po mojem bi jaz bila na istem. Če bi bil budget dovolj globok bi kupovala sezonsko, tedensko in dnevno...za otroke seveda! R&R vidve imata kakšno posebno bolezen ali fobijo prepraznih omar? Aja pošlji še babico k meni...
|
|
|
|
RE: Oblačila za otroke-kako jih kupujete? 12.9.2008 21:36:36
|
|
|
|
HuAnita
|
Najprej počakam in se strašno krotim, da minejo RD-ji in pdobne zadeve, božički, pa Velika noč ipd., potem pa dokupim, kar potrebujem. Capinka itak ful ful dobi od sestrične, pa žlahta s Hrvaške ji nanosti novih cotk, zločko deduje od nje + menjujemo z znanci (jaz njim za punčk, oni meni za fantka...). Je pa res, da iz C&A in Okaidija ipd. težko grem ven, ne da bi kja kupila Morda 'samo' kakšne žabice za 4,99 eur, pa potem vidim, da bi dobila pri Polzeli 2 bombažne ta tak gnar... Samo jaz sem neumna, ker potem kao nekaj lepe cotke šparam, pa jih potem oblečeta ene 2x in prerasteta Ker se mi pač ne da več ubadati s fleki....
|
|
|
|
RE: Oblačila za otroke-kako jih kupujete? 14.9.2008 13:33:50
|
|
|
|
mehurčica
|
100€ na mesec? Uh... Jaz sem sedaj v enem letu porabila cca. 100€ za oba. Dobimo dosti rabljenega na srečo, če ne bi gagali... Je pa res, da se prav slabo počutim, ko hodim po otroških trgovinah in ne morem kupiti ničesar. Sicer jima bom pa zelo kmalu lahko kaj privoščila ob moji novi službi. No, David nujno rabi kompletno jesensko/zimsko kolekcijo, tamala ima pa dovolj do jeseni. Mogoče kako kapico.
|
|
RE: Oblačila za otroke-kako jih kupujete? 14.9.2008 13:53:08
|
|
|
|
nejcko
|
Jaz zelo malo kupujem za otroka, ker večino cunj pojerbata in jih imamo toliko, da bi komot oblekli trojčke, potem pa še kaj dobita od babic, pa za razne rd ipd., tako da resnično kupujem le tisto, kar nujno rabita. Zdaj je za tavečjega kar mala kriza nastala, tako da mu večino cunj kupujemo, ampak sproti in to, kar rabi. Je pa res, da velikokrat kupim kakšno stvar, ki jo vidim, in se mi zdi ugodna, tudi za kakšno leto ali dve vnaprej (to so večinoma mikice ali trenirke, kivedno pridejo v poštev ne glede na letni čas), pa štumfi so moja manija - teh pa imata toliko, da glava peče. Enostavno ne znam iti iz štacune brez kakšnega para štumfov
|
|
|
|
RE: Oblačila za otroke-kako jih kupujete? 14.9.2008 13:54:31
|
|
|
|
ta.nja
|
Tudi jaz kupujem sproti, kar rabi.
|
|
RE: Oblačila za otroke-kako jih kupujete? 14.9.2008 14:24:46
|
|
|
|
Rožica I
|
Razprodaje 2x letno (cca. 100 € z obutvijo vred 2x/leto)- nabavim za naslednjo sezono, vmes pa še kaj nujnega ali luštnega. Pa dobimo kar nekaj stvari, ki si jih potem s kolegico razdeliva. Imam precej stvari za otroka, ker se mi ne da nonstop prat. Mi je pa nekako samo po sebi umevno, da ima dve zimski bundi, 2 kombinezona, dvojne škornje... Za vsako obdobje ima posebno jakno, od pozno poletne, toplo jesenske, do hladno jesenske, zimske... Nosi jih kakšne 3 leta, mu edino rokave za/odviham. Je pa zmeraj lepo/kvalitetno/udobno/prikladno vremenu/modno/luštno oblečen .
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 14.9.2008 14:26:53 >
|
|
RE: Oblačila za otroke-kako jih kupujete? 15.9.2008 9:00:50
|
|
|
|
bina30
|
Nisem brala vseh postov za nazaj in ne vem ali je bilo govora o trgovinah oz. kje kupujete. Jaz v Okaidi in h&m-u. Zanima me, če kupujete v Kik-u? Al je res klump?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?