Anonimen -> Pomoč EDUSCHO - samo spletna trgovina ali tudi ... (13.3.2005 15:39:38)
|
Punce najlepša hvala za pomoč. Sedež imamo že doma!!! :bravo::bravo: In nam je zelo všeč, danes smo ga že sprobali in naša :duda: se v njem odlično počuti, deluje zelo stabilno in kvalitetno in tudi dizajn je všečen. Skratka smo zelo, zelo zadovoljno. Sicer smo imeli malce težav glede definiranja trgovine, tako, da sem pravzaprav izpadla napol kmetica. Pridem najprej v EDUSCHO v Sparu na Rosentalle StraBe in seveda vidim samo tisoč in eno vrsto kave...nakar natakarico/prodajalko vprašam, kjer je trgovina, kjer prodajajo izdelke, ki jih imajo tudi na spletni strani in ona meni, da je to to, no si mislim svoje in gremo dalje..in zgodba se ponovi v Sudparku, nakar se odpraviva še v Eduscho na Alterplatzu, kjer mi natakarica/prodajalka razloži, da otroškega sedeža žal nimajo več, da ga tudi en dobijo - se mi je posvetilo...No, pa si rečeva skočiva še do Beljaka in dobiva ZADNJEGA!!! Hvla Lenny za obsežno razlago (drži do potankosti, sedež ima 2 nastavka, tako da sva ga montirala na 2 kolesa, sedež pa se zelo enostavno prestavi") in tudi Jagodi, kajti ona je bila krivec, da sva se zapeljala še do Beljaka... Slikca sedeža pa je v mojem albumu. Lep nedeljski dan, :miska:99
|
|
|
|