pupika -> RE: slinavka (8.9.2008 11:00:45)
|
Ema sladoled bo sigurno pojedel, naš mali je imel letos poleti afte in je ogromno sladoleda pojedel, pa tudi juho je jedel, samo bolj mrzlo, kaj toplega sploh ni mogel dat vase, saj sem jaz pazila, da je jedel večinoma bolj mrzlo hrano, pa kakšni mrzli puding iz hladilnika, ker dokler je bilo mrzlo je lahko jedel, potem pa nič več. Se je pa tudi pri nas tako jokal, samo da je videl hrano, je zagrabil žlico in v usta. Pil je pa samo po kozarcu, ker flaške sploh ni mogel dat v usta, tudi po slamici ni mogel pit. Je pa kar hudo ja, bogi mali revček, upam, da se kmalu pozdravite. Jaz sem našemu malemu s palčko za ušesa mazala jezik z tantum verde in tam kjer je imel afte, pa potem še z kremo cikaglogo, ki ima tudi antiseptičen učinek, nam je pa pediatrinja priporočila, naj mu kake pol ure pred jedjo damo lekadol sirup ali calpol, da ne bo čutil takih bolečin ko bo jedel, pri nas je tudi to pomagalo, od takrat dalje mu redno gledam usta, ker je kar hudo ja. Tudi jaz nisem bila naspana, zjutraj pa sem morala v službo po samo 3 urah spanja.
|
|
|
|