Anonimen -> RE: Tai, Taj, Tay, Ty (6.9.2008 9:31:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: frutolina še manj da gre za grdo ime. S tem žalite marsikaterega otroka. Nobeno ime ni grdo, ljudje imamo pač različne okuse. Še sreča da smo različni. Ja, ravno zaradi različnih okusov pač občutimo nekaj lepo in nekaj grdo. TOrej ne vem, kaj bi rada. Sama si napisala, da smo različni....torej.....zato. In še enkrat, meni je ime GRDO. In s tem ne žalim otroka, saj na otroka gledam kot na osebnost, ko na človeka z mnogimi lastnostmi. Ime je samo del njegove osebnosti, ki pa osebnosti vsekakor ne "poslabša" ali "poboljša". In če že koga s tem žalim, potem so to starši, ki več sami ne vedo, kaj bi radi, ko izbirajo takšna čudna imena. In ja tia12, imam otroka, dva. Ime jima je Bor in Brin. Tudi pse poznam s tem imenom. Pa kaj sedaj...v jok in na drevo? Prosila si za mnenja, mi smo ti jih dali. Smo si različni ja ... samo, da pa rečeš, da je ime grdo, pa ni več samo izražanje svojega mnenja ampak (hoteno ali nehoteno ) žaljenje tistega, ki je to ime izbral. Meni osebno to ime ne sede (če že, potem Taj) ... no na splošno mi ta moderna imena ne sedejo preveč, ampak da bi rekla, da mi je ime grdo, to pa ne ... kot oseba s svojim mnenjem rečem lahko le, da mi to ime pač ni všeč.
|
|
|
|