Koliko plačati nekaj ur varstva? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

lewinsky -> Koliko plačati nekaj ur varstva? (5.9.2008 13:52:08)

Kolko bi plačale ve 4-5 ur varstva  v večernih urah? Varstvo rabim ob petkih in sobotah.
Z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ni nobenega dela, vse zrihtava doma,ker ponavadi zaspi preden prispemo do varuške in spi dokler ne pridem po njega.

Jančika_ -> RE: Koliko plačati nekaj ur varstva? (5.9.2008 14:21:09)

Mi se ponavadi zmenimo za 5€ na uro. 

BrankaO. -> RE: Koliko plačati nekaj ur varstva? (5.9.2008 14:57:42)

za štajersko je to kr mal velik 5e....no ne vem....jaz sem v okolici lj pa imam 3e uro.....glede tega da nima varuška dela z otrokom.....ni tu veze!!!

Jančika_ -> RE: Koliko plačati nekaj ur varstva? (5.9.2008 20:53:38)

Razlika je, če gre za več ali manj ur. Za več ur varstva se načeloma plača manj na uro in obratno. Tako da se mi za občasno varstvo za nekaj ur to zdi poštena cena.

blaža -> RE: Koliko plačati nekaj ur varstva? (5.9.2008 21:38:39)

3e? V Italiji( Vem drugi standar, pa vseeno) je blo že pred nekaj časa 10e. Jaz že ne bi čuvala nekog za 3e. če bi bla tam pet ur bi to zneslo15e. In če se pripelješ od nekje imaš od tega še recimo5e stroškov in čuvaš cel večer otroka za 10e?! ne me narobe razumet, če bi rabla varstvo bi tudi jaz gledala da bo čim ceneje, ma ...

hokejistka -> RE: Koliko plačati nekaj ur varstva? (5.9.2008 22:03:16)

Jaz sem plačala 5 EUR na uro (Ljubljana). Je šlo pa za 4 urno varstvo. Je veliko, po drugi strani pa so čistilke plačane precej bolje- tudi po 8 eur.

lewinsky -> RE: Koliko plačati nekaj ur varstva? (6.9.2008 8:19:41)

HOJ!
No tako sem do zdaj tudi jaz plačevala 5 eurov na uro.Pa me je zanimalo ,če je slučajno premalo.Otroka pa itak jaz peljem tja kjer je v varstvu,tako da s potjo varuška nima stroškov. Če pa že pride katera na dom pa grem po njo in jo odpeljem tudi nazaj.
Je pa velik problem dobit koga resnega in zanesljivega. Bomo že nekak!
Hvala vam za odgovore! Pa pa

Stran: [1]