Anonimen -> RE: NS - izkušnje (5.9.2008 12:43:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pancottina Koliko časa pregled traja? Koliko stane? Moraš CD prinesti s seboj ali ga imajo tam? Posnetek dodatno plačaš? Se ginekolog res potrudi ti vse razložiti? Jaz sem bila pri dr. Pušenjaku sedaj že drugič. Z njim sem zelo zadovoljna. Sem se pa tudi v prvo sama obotavljala ali dr. Strah (ki mi je bljižje) ali pa dr. Pušenjak (no, tudi tega nimam daleč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]) in sem po pogovorih in ugotavljanju ostalih punc ugotovila, da je tudi dr. Stah fajn in strokovna, če ima dober dan. Drugače pa zna narediti NS kot eno polomijo. Zelo rada zbada glede kg, če imaš kakšno kilo preveč ali pa najde kaj drugega. No, to če ima slab dan. Ampak če jaz nekaj plačam nočem, da me tam nekdo žali ali poka čudne frise. Pregled pri Pušenjaku traja cca. 15 minut, pač odvisno če ga še kaj sprašuješ, ampak ti on že sproti vse pove kaj gleda, kaj meri, če se vidi trebušček, mehur, nosna kost,... Stane 60€ brez CD-ja, če želiš CD pa je cena se mi zdi da 10€ višja. CD imajo tam in ga ne rabiš nositi, moraš pa že pred pregledom povedati, da bi rada tudi CD, da ti posname filmečke ali slikce in ti jih potem zapeče. CD plačaš dodatno, če pa ne želiš CD-ja, pa dobiš slikce "zastonj" (no, so všteti v 60€ kolikor stane pregled). Jaz sem dobila sedaj v drugo 2 slikci, v prvo pa smo hoteli imeti na CD-ju.
|
|
|
|