mrena na mačkovih očeh (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Hišni ljubljenčki

Sporočilo

migrena -> mrena na mačkovih očeh (5.9.2008 8:59:27)

mene pa zanima zakaj se mucu naredi kot nekakšna mrena  na učki-na notranji strani-5 mm ima jo na obeh očesih ampak samo zjutraj nekaj ur nato pa to izgine ima kdo s tem kakšne izkušnje, ker se bojim da bi slabše videl, hvala za pomoč

Anonimen -> RE: mrena na mačkovih očeh (5.9.2008 9:32:18)

Mojima se to ne dela.
Veterinarja si vprašala?

ursa30 -> RE: mrena na mačkovih očeh (5.9.2008 10:01:45)

priporočam obisk veterinarja..

migrena -> RE: mrena na mačkovih očeh (5.9.2008 11:47:11)

ne nisem vprašala še, ima pa to včeraj in danes, sem pa opazila da ima drisko....kaj mu pa dam lahko zdaj za jesti- imamo prvič mucka pa še ta je star 6 mesecev tako da nimam preveč izkušenj....

Felicita -> RE: mrena na mačkovih očeh (5.9.2008 11:51:11)

naš kadar se zbudi oz. učke odpre ma v kotičku očesa neko 'mreno' - samo je to normalno, ker je to del očesa (dodatna zaščita očesa). pri nekaterih mucih traja neki časa, da se to 'umakne'. če očesa nima vnetega, da mu teče kej ven, al pa da maš občutek da slabo vidi, al pa če ima celo oko motno, potem pomoje ni prevelikega razloga za paniko.

glede driske pa to - če pije mleko, ga zamenjaj za vodo. pa čimbolj suho hrano.

Anonimen -> RE: mrena na mačkovih očeh (5.9.2008 12:44:34)

IZVIRNO SPOROČILO: migrena

ne nisem vprašala še, ima pa to včeraj in danes, sem pa opazila da ima drisko....kaj mu pa dam lahko zdaj za jesti- imamo prvič mucka pa še ta je star 6 mesecev tako da nimam preveč izkušenj....

S čem ga pa hraniš?

Cepljen je? Razglisten?

Mleko se mucam ne daje.
Jaz jih hranim z Hills. Royal je pa še boljši za male muce. Pa voda.

Bi ga pa jaz peljala 100% k veterinarju.

migrena -> RE: mrena na mačkovih očeh (5.9.2008 13:07:38)

hranim ga z viskas junior ker drugih ne je.....mah moja tašča naliva pred hlev vsako jutro mleko in potem še on to pije.....sem jezna kaj pa naj naredim ...zdaj sem ga zaprla v garažo pa joka.....ne ni še cepljen

hmm... -> RE: mrena na mačkovih očeh (7.9.2008 21:01:32)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]V garažo si ga zaprla?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

migrena -> RE: mrena na mačkovih očeh (8.9.2008 13:03:56)

naš muc vsako noč spi v garaži ima svojo blazino, vc.....vse, in je vse ok......zjutraj ga spustmo ven, zdaj je le malo dlje časa bil notri, da so uni mački popili mleko.....skos ga pazim, da ne je kaj drugega pa je še vedno isto......ne morem pa ga imeti cel dan notri, ker se mi smili tako, da ni notri zaprt, da me ne bo kdo smatral za mučiteljico, ker še zdaleč nisem, ker imam rada živali, sploh pa tega našega scrkljančka....

Stran: [1]