Spark -> RE: študij- da/ne (5.9.2008 8:45:02)
|
Če je to tvoj prvi otroček, mislim, da ti bo šlo z lahkoto. Jaz sem prvo punčko rodila decembra 2004 in sem hodila na oktoberska in novemberska predavanja, potem še na izpit v začetku decembra, potem pa sem rodila. Imela sem nekje en mesec in en teden miru, potem pa sem spet začela hoditi na predavanja in izpite. Na začetku je kar lahko. Otroček prespi večji del dneva. Mož mi je pomagal pri gospodinjskih opravilih. Jaz sem se učila, vsakič ko je zaspala. Največ pa zvečer. Je pa bila tamala kar miren otroček, in se je znala tudi sama animirat, ko je bila zbujena. Izpite sem vse naredila. Ko začneš v službo je malo težje, ampak če je volja vseeno gre. No lani oktobra sem pa v drugo rodila, in mi je bilo to šolsko leto malo težje. Tamala je hotela več pozornosti, potem je tu bila še starejša, ki je je bil že dojenček noviteta in sem tudi njej morala posvečati pozornost. Ampak mi je uspelo narediti izpite. Čaka me še en izpit, in ta mi je najtežji, ker tudi predavanj nisem obiskovala. Upam, da ga naredim, ker mislim da mi bo še težje ko začnem hodit v službo. Zato ti svetujem, da ti kar nadaljuj s študijem, pa boste potem uživali.
|
|
|
|