tei -> RE: dva utripa v maternici (5.9.2008 11:09:25)
|
Hvala za jasne odgovore in predvsem pa kritike. Vem, da nisem ginekologinja in se ne grem dajat z ginekologom, vendar jim tudi popvsem ne zaupam, keer sem zaradi prejsnje ginekologinje skoraj ostala neplodna, predvsem pa mi je dala povsem napacno diagnozo po kateri ne bi mogla zanositi. Zagotovo vem, da ni bilo moje srce, ker moje srce ne bije tako hitro (torej 21x v 10 sekundah). Se je ljudem ze velikokrat zgodilo ,da dvojcke niso videli ker sta bila skrita in ce ne verjamete izkusnjam ljudem sory se tudi jaz ne bom delala pametno. Drugo kar moram izpostaviti je, da hvala sicer za odgovore, za katere nisem prosila, saj se moje vprasanje ni nanasala na mojo nezmnoznost presojanja ali mojo kompetenco v premisljevanju, pac pa na izkusnje zensk, ki so ze uporabljale angelsounds aparat in se jim je podobno zgodilo. Torej ce nimate izkusenj je prav da tudi ve ne modrujete. Lahko to mirne vlje pocnete pri ljudeh, ki jim je to prav, vendar jaz zelim kolikor toliko izkusen odgovor, ker ljudje, ki se delajo pametni brez izkusenj je ogromno in spet vem po lastnih izkusnjah. Kaksne so bile te izkusnje? Predpostavljam, da ce bi sedaj napisala, da sem bila spolno zlorabljena in bi opisala svoje obcutke in svoj gnus ob slatanju ginekologa, bi nedvomno zenske, ki tega niso dozivele, modrovale. Zakaj? Ker je taksna cloveska narava - trej da se postavljamo vsepovsod in kamor koli pridemo. BISTVO: Ce je kdo, ki mi lahko odgovori na zastavljena vprasanja, ne pa "opravlja2 moje pisanje, sem mu hvalezna za odgovore in za pomoc. Se posebej zensk, ki so imele taksne in drugacne izkusnje. Ce pa tega sporocila ni prebrala nobena taka zenska, ne potrebujem takih odgovor, ker mi ne pomagajo prav pri nicemer razen pri nepotreben tratenju casa. Hvala Tei.
|
|
|
|