Ronči -> Utrujenost in slaba vest (5.9.2008 7:08:11)
|
Zadnje čase prihajam iz službe kot cunja (delam od njenega 8,5 meseca)... Popoldne preživljam s hčerko, se igrava, sva zunaj na sprehodu ali pa v družbi. Pogosto sem z mislimi odsotna, saj se utrujena, da komaj gledam (ne vem zakaj, malo sem prehlajena, brez volje..... spim dovolj, saj zaspim pogosto že 9,30-10 zvečer, zbujam se ob 6 zjutraj)...in imam krivo vest....kako se spravit spet k sebi.... Zdi se mi da ne dajem dovolj od sebe, da bi se laghko še bolj posvetila hčerki, pa popoldne enostavno ne najdem energije..... Drugače sem p azadnje čase vedno nekaj bolna, pred porodom nisem bila nikoli, po porodu (pa je od tega že 13 mesecev) vedno. Voda, kri, ščitnica...vse je ok, le prehladi, vročine, angine, zmantranost....ne vem če sem 1 teden v mesecu zdrava.... Kako se spravit k sebi?? Nikoli nismo imeli problemov s spanjem, hči spi cele noči, popoldne bolj švoh (od pol ure do ene ure), tako da mi spanca res ne primanjkuje, pa sem še vedno takoooo zaspana in utrujena, da si grem že pošteno na živce. Imate kak predlog?
|
|
|
|