|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   podpis očetovstva
4.9.2008 22:34:16   
asra
Zdravo
na CSDju smo že podpisali priznanje o očetovstvu ampak nismo dobili nobenega papirja. Bi ga morali dobit? Zanima me, da nam ne bo treba kasneje popravljat rojstnega lista pa da očeta kar takoj gor napišejo. Rodila bom pa v Ljubljani.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: podpis očetovstva
4.9.2008 22:41:53   
Acjom1
Midva sva na Ptuju dobila dva izvoda - enega zame in enega zanj. 

(odgovor članu asra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.9.2008 22:42:27   
Dream
Nama so rekli, da ne dobiva nič, da to ostane pri njih in oni potem naprej urejajo.

(odgovor članu asra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.9.2008 22:43:00   
panja
Mi smo to tudi uredili. Na CSD-ju smo dobili dva izvoda izjave o očetovstvu - enega mama, enega oče, eden za arhiv. So rekli, da naj ga imamo kar s sabo, ko gremo rodit, da bo lahko matičarka vpisala v rojstni list očeta in mati.

Komaj čakamo našega sončka!!! user posted image

(odgovor članu asra)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.9.2008 22:55:04   
asra
hmmm...se pravi da ga ponekod dajo, ponekod pa ne....nič ju3 bom poklicala pa rekla da naj mi dajo to stvar....sploh ker bom rodila 100 km proč od doma ...user posted image

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.9.2008 7:46:23   
vcugmas2
Mi smo priznanje očetovstva urejali pred rojstvom, takrat dokumentacije nismo prejeli, saj nismo imeli rojstnih podatkov kateri so bili potrebni. Sva se pa takrat oba podpisala.

Ko se je naš malček rodil, je fant naslednji dan poklical na CSD in 3 dan smo že imeli papirje doma, so kr po pošti poslali.

Kar je bilo zanimivo pa je to, da so nam na CSD rekli, da na rojstnem listu ne bo napisan oče. Vendar ko sem v porodnišnici dobila papirje za vpis v matično knjigo sem zavedla tudi očeta in tako smo dobili že popolni rojstni list. Nihče ni nič kompliciral, še vprašali niso ničesar, prav tako nisem imela nobenih papirjev o priznanju očetovstva.

Potemtakem bi lahko bil na rojstnem listu zaveden kdorkoli. Zanimivo ni kaj.

(odgovor članu asra)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.9.2008 8:01:44   
lelaval
3x je podpisal po porodu, pa je vseh 3x prejel 2 izvoda (MB občina)

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu asra)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.9.2008 9:03:41   
Dali*
povezava, kjer je opisano kako in kaj

http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/priznanje-ocetovstva.html

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.9.2008 10:29:23   
Vrtnica79
Mi2 sva to urejala pred porodom in sva dobila vsak po eno kopijo (Mb).

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.9.2008 12:56:33   
Čebel@
kaj pa če si poročen.nekje sem brala da avtomatsko dobi očetovstvo.ali moram vseeno na socialno?user posted image user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.9.2008 15:04:23   
katja_p
Če sta poročena, se ni treba ukvarjat s temi podpisis, ker je avtomatsko priznan kot oče.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.9.2008 15:17:43   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Če sta poročena, se ni treba ukvarjat s temi podpisis, ker je avtomatsko priznan kot oče.
najlepša hvala za odgovor!imam prihranjeno 1 letanje po občinah in po socialnahuser posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

katero ime vam je bolj všeč
diana3100

katero ime vam je bolj všeč

niki (25%)

lina (32%)

taja (43%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!