Punce, kolk ste kaj... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

nejcko -> Punce, kolk ste kaj... (9.3.2005 23:55:48)

... (ne strpne)? Pa ne mislim na rasno ali versko (ne)strpnost, ampak na splošno, do stvari, ki nam niso blizu, s katerimi se načeloma ne strinjamo.
In kaj vam sploh pojem (ne)strpnost pomeni, kje je tista meja, ko lahko začnemo govoriti o njej? Kdaj lahko rečemo, da smo samo iskreni oz. kdaj že nestrpni? Je to, da nekomu iskreno povemo, da se s tem in tem ne strinjamo in konec debate, ali je to obkladanje z žaljivkami, jasnim izražanjem nezaželenosti itd.?

Zakaj pa sploh to sprašujem? Mogoče kar tako, mogoče pa... kdaj drugič.

ZARA -> Punce, kolk ste kaj... (10.3.2005 7:15:19)

...jst sem naceloma precej tolerantna oseba...s takimi stvarmi se mi u bistvu sploh ne da ukvarjat...ne recem pa da nikol nimam pripomb!!

dory -> Punce, kolk ste kaj... (10.3.2005 7:20:00)

Eh,jest koj povem,ce mi kaj ni,ker se mi ne da vec drzat v sebi in si delat fantazije po svoje...povem in konc...pol do nestrpnosti sploh ne more pridet,ker se do takrat neham obremenjevat z vsem...mam prevec pod svojim pragom za pomest,da bi se mogla se z drugimi dajat...

Vesna -> Punce, kolk ste kaj... (10.3.2005 7:20:57)

jaz sem velikokrat nestrpna,ampak ker sem kulturno bitjemtega nasprotniku ne povem in potem me zre mene,in se jezim sama nase-velikokrat.:(bolje je ce ti kaj ne pase(ce se te seveda osebno tice),da kar cloveku zobe pokazes:grrr::grrr:

*HONEY* -> Punce, kolk ste kaj... (10.3.2005 7:59:16)

Nestrpna sem jaz kaj se tiče kakega odgovora ki ga pričakujem,v glavnem kar se tiče čakanja. V drugem smislu nestrpna pa nisem ravno,če mi kaj ne paše ne debatiram o tem z drugimi osebami,razen če bi šlo za res osebno stvar,potem ne bi bla tiho:hudicek: hvala bogu še nisem imela take (ne)sreče.

LP

Anonimen -> Punce, kolk ste kaj... (10.3.2005 9:41:09)

Če se s čim ne strinjam, to tudi povem naglas in stojim za svojimi besedami.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.3.2005 9:59:43)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]