womanpolice -> RE: Ambulanta MB (28.5.2010 15:09:21)
|
Punce, pa vi ste ZLATE!!! Kako lepo je videt, da se toliko oseb spomni nama. Res vam hvala in res hvala za navijanje. Sploh ne vem kako se vam naj zahvalim... Iskreno iz srca HVALA!!! Se opravičujem, da sem vas pustila tko dolgo v skrbeh, ampak me je matralo od punkcije (bolelo me je in me mal še v predelu jajčnikov in nasploh spodnjega dela), tak da mi je najbolj pasalo ležat. Vstala sem le toliko, da vam napišem kako je bilo danes, potem pa grem nazaj v vodoravnega, ki mi dans res najbolj odgovarja. Punkcija je bila pod anastezijo.. aleluja... vse sestre in zdravnice, zdravniki full prijazni... res tako topel in prijazen odnos... Skratka... No, po punkciji je prišla zdravnica do mene in mi je rekla; "imate 20 celic" Jst pa: "Pa to je nemogoče. Ne more jih bit toliko." Nato pa je še dodala, da kakšne so, mi še ne more povedat, vendar da so tudi celice, ki še niso zrele oz. dozorele oz. razvite... Tako da morm rečt, da si še nisva oddahnila... Jaz oz. midva srčno upava, da naju pričaka kakšna [image]http://borke.mojforum.si/images/smiles/36_1_66.gif[/image] Tako, da do srede si še ne morm oddahniti... Glede na navedeno vas prosim, da tiste verne kaj zmolite zame, tiste neverne pa držite pesti, da bo vse ok. Že v naprej vam hvala. V sredo imam transfer.. Takrat vam bom pa čimprej sporočila kako in kaj. Hvala vam še enkrat, hvala da ste z mano in hvala da mislite name. lp, wp _________________
|
|
|
|