miklarom -> RE: Ambulanta MB (6.5.2010 16:33:42)
|
evo da vam še tukaj javim, čeprav že veste, ja moja [sm=hudicek1.gif]je včeraj prišla točna k švicarska ura v vsej svoji veličini in bolečini, kaj čemo glavo pokonci in gremo dalje, jest sem se sedaj sicer odločla, da se čez poletje malo spočijem naužijem vročega sončka, morskega zraka in morja, malo se bom rekreirala, da spravimo dol nekaj kilc, potem pa v jeseni v nove boje in novega pingota, takrat pa gremo na polno, pa če tudi vsak mesec dokler nam ne rata, ker meni že prekleto leta skačejo v ,, rit'''' [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Športnica , beba75,--- in če še bo katera v ponedeljek v MB-ju gremo na drink in koffe a prav, jaz mam čas tako in tako pridem sama na krvnega, ker brezveze da moj jemlje dopust in hodi zraven, a ste zato Se dobimo zjutraj ob 8.00 SPODAJ V ČAKALNICI. talika in BABY - vama pa iz srca čestitke in lepo in mirno [sm=nosecka.gif] obema, me pridemo kmalu za vama, še letos boste vidle, mi sedmi čut spet dela[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], ko ta začne delat na polno, pol mi verjemite da je res[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Športnica - žal mi je [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] beba75 - [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|