zaljubljena23 -> RE: Ambulanta MB (30.4.2010 12:08:30)
|
Športnica, če si misliš, da ne boš uspela zdržati teden dni, pa pojdi v ponedeljek na samoplačniški krvni test in boš že videla sama koliko ti je hormon narastel... Drugače pa IMN tudi vedno ne prinese izgube jajcevoda...Jaz sem lani, točno dva dni po pluseku dobila rahle rjave izcedke, ki so trajali do konca...Bili so sami izcedki, nič konkretnih krvavitev in nič bolečin...Ker sem šla k G, saj sem se vstrašila, me je prvič poslal na krvnega, beta je bil malo več kot 100 enot, potem čez teden dni spet kontrola, beta malo več kot 200 enot...Nekako se je tole vse skupaj vleklo tri tedne, v 7.tednu N je beta zrastel samo do 400 enot pa nekaj...Ker se je bližal spet vikend in ker moj G ni upal več raskirati me je poslal v bolnico na UZ, saj je obstajal sum na IMN...Tam mi naredijo UZ, se ne vidi nič, nato me pošljejo spet na krvnega in šok, beta je padel za cca 100 enot....To je bilo v petek, v nedeljo sem dobila hude bolečine, se zvijala, začela full krvavet in v eni uri je bilo vsega konec, kvavitev se je ustavila, bolečine tudi...Za vsak primer sem tudi šla na urgenco, tam so naredili UZ, prišlo je do SS, ker se maternica ni čist sčistila sem morala še na čiščenje...Hotela sem povedati, da ni nujno, da pri IMN izgubiš jajcevod, čist odvisno je, kako hitro odkrijejo oziroma kako poteka N...Pri meni plod ni rastel, ko je obtičaj v jacevodu.... Drugače pa jaz pri tebi upam, na res drugačen konec...Verjamem, da se je ena pikica poslovila, druga pa se lepo razvija in te bo čez dobrih 8 mesecev razveseljevala doma...Drži se Talika, znakci so takšni in drugačni...Jaz se na njih nisem nikoli zanašala, ker pri vsaki ženski pomenijo čisto drugače...Poglej mene, joškice nič napete, bradavice se res občasno malo občutljive pa sem nosečka...Pač ene pa to doživijo čist drugače, napete joškice zelo občutljive bradavice in so tudi nosečke, druga pa sploh ne...Vsako žensko telo se na N odzove čist drugače...
|
|
|
|