miklarom -> RE: Ambulanta MB (21.4.2010 22:13:46)
|
beba75 - nič ne obupuj glede tvojih foliklov,čr so dovolj veliki, seveda so, jaz sem tudi lani imela bolj majhne skorat tako kot ti, pa poglej oplodilo se mi jih je kar šest pingvinčkov [sm=smiley1.gif], tak da nič panike vse bo o.k.[sm=smiley1.gif] pa želim ti srečno jutri na punkciji in čimveč celic in da se ti vse lepo oplodijo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] talika - seveda se bodo oplodile, v to sploh ne dvomi, ti sedaj misli samo pozitivno in boš videla da bo vse vredu, še za v skrinjo jih boš imela [sm=smiley36.gif] baby - čestitke [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] in naj te v ponedeljek dočaka čimveč zarodkov športnica - kako počutje, nič ne skrbi če te malo črviči, to je do ber zmak, držim pesti zate[sm=smiley1 jaz pa od jutri dalje na dopustu, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] moje stanje bomo pa jutri videli, ker še čisto malo manjka za debelo črtico na testku, in če bo jutri dan D , za O, potem pokličem v MB in po pingota[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|