|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
17.2.2010 11:00:13   
september1
vidva pa tudi sam dans in jutr še preživita pol pa akcija.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
17.2.2010 11:51:35   
talika81
ja, točno tko ... sam prej bmo morala verjetno še virozo prebolet, ker mislim, da sem jo nekje fasala.
eh, če ni hujšega ... če smo kej druga, bomo tudi to preživeli, a ne? user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
17.2.2010 15:19:44   
zaljubljena23
September, hvala...tebi pa vso srečo jutri in čez par tednov lepe novičke...

Miklarom, midve pa sva se danes zgrešile? Sem kukala po ambulanti pa te nisem nikjer zasledila, je pa res, da sem jaz že 15 pred 11 bila konec

UZ za menoj, zvečer začnem s klomifenom, v ponedeljek pa spet UZ

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
17.2.2010 15:29:11   
talika81
zaljubljena, superca ... user posted image   user posted image   user posted image  

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
17.2.2010 23:34:20   
baby1978
zaljubljena- drzim pesti

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
18.2.2010 10:14:35   
pikachu
Pozdravljene!

talika že kaj nestrpna? kdaj imaš jutri razgovor?
zaljubljena user posted image user posted image user posted image

september držim pesti in vem da bo vse ok danes.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
18.2.2010 10:28:05   
miklarom
daaaaaaaan!

evo se vam javljam danes, včeraj sva pozno prišla nazaj v Bovec, pa še jaz sem se mal slabo počutila, me je tolk neki štihal pod rebrami, da sem tulila user posted image

moje stanje je bilo takšno ; endometrij 4,5 levo: 10 in več manjših, desno : 8 in več manjših, za peti danuser posted image pa mislim da je kar vredu, ne vem pa ne, bomo videli kako bo naprej ker imam postopek brez terapije, naslednji UZ imam pa šele v ponedeljek.

zaljubljena - ja sva se zgrešile, midva sva prišla šele ob 11.20, saj veš dolga vožnja in se malo zamudi, sem pa bila potem takoj na vrsti. Tudi jaz imam v ponedeljek UZ in sicer ob 10.30 uri, se boma dobile in šle na kak koffeuser posted image

talika - srečno jutri na razgovoru in da kmalu začneš s postopkomuser posted image

september1 - tebi pa danes srečno na AC-JU in poročaj kako bo

beba - kako si kaj, mislim nate in RTMuser posted image

vsem želim en lep dan, čeprav tukaj v Bovcu dežuje

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
18.2.2010 10:36:14   
pikachu
db kako je bilo na punkciji?

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
18.2.2010 10:36:54   
Anonimen
Pozdravljene punce!

V decembru sem imela transfer vse je potekalo ok do prejšnega tedna, ko sem šla svojemu ginekologu mi je povedal, da je moji pikici nehal biti srček (v 8 tednu). Podrl se mi je cel svet, šla sem na splav, kjer so mi dali tabletke, do zdaj izgleda da je vse ok in sem splavila. Do sedaj sem imela 1 postopek IVF, ki se končal z menstruacijo in brez zamrzjenčkov. V 2 sem imela ICSI, ki je uspel ampak trajalo samo do 8 tedna in seveda zamrzjenčkov zopet ni. Sedaj so me zopet dali na čakalno vrsto, zamima me kakšne so čakalne vrste za 3 postopek. Hvala vam za odgovore in držim pesti za vse.

Lp

(odgovor članu pikachu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3534
18.2.2010 12:25:53   
zaljubljena23
Punce, hvala...

Miklarom, super...Debelino endometrija pa imava midve isto ;).. Ja jaz sem v ponedeljek naročena ob 10.10... Glede kavice pa se tam zmeniva ;)...

Anonimna, zelo mi je žal user posted image user posted image

Db je bila včeraj pridna user posted image Ostalo bo sama povedala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
18.2.2010 14:24:52   
talika81
pikachu, razgovor imava ob 10.20 uri. upam, da ne bo prevelike gužve.

anonimna
, user posted image   user posted image   user posted image zelo mi je žal zate. tudi zato, ker točno vem, kako je to, ko ti rečejo,. da je srček nehal biti. ampak glavo pokonci.
v mb so se čakalne dobe izredno skrajšale oziroma jih sploh ni več. čaka se od 5 do 100 dni. tako da mislim, da bi znala biti hitro na vrsti. drugače pa je najbolje, da pokličeš v mb in vpršaš, kako in kaj.
glede na to, da si imela splav pred 10 T, ti ni potrebno čakati, da bi lahko spet zanosila.

db, držim pesti, da bi bilo uspešno. poročaj, koliko si pridelala.

september, močno, močno držim pesti, da bi bilo vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 3536
18.2.2010 16:11:35   
miklarom
zaljubljena- o.k. se vidima v ponedeljek in grema na kavico, bom prišla že pred deseto tja, da se spet ne zgrešimauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 3537
18.2.2010 17:20:47   
db
evo mene se pokorno javljam pridelala sem 7 celic v ponedeljek imam vsaditev

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
18.2.2010 18:43:18   
beba75

Za mene pa danes taaak lep dan. Sem dobila pošto( ne morem verjet) in imava razgovor 25.2. v marcu pa že začnem z postopkom. Juuheejjj!
Ne morem verjet da gre sedaj tako hitro,res nsem pričakovala. Tak da punce ne obupat sedaj pa res  ni več čakalnih vrst.
imejte se lepo, držim pesti za vse nas!!! Zdaj nam pa ja mora "ratat"! Rada vas imam!

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
19.2.2010 8:30:27   
pikachu
Dobro jutro!

talika dobro zrihtaj dane, pa poročaj kako je bilo.

db bravouser posted image user posted image user posted image zdaj pa držim pesti za ponedeljek.

beba75
super za pošto, ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image da bo taokrat postopek uspešen.

september
kako je bilo včeraj? upam da je vse vredu.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
19.2.2010 8:47:08   
daga79
Anonimna sva bile skupaj na transferju??? jaz sem imela 18.12.punkcija in 23.12.ET sva bile skupaj????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
19.2.2010 9:05:42   
Anonimen
Ja skupaj sva bili, tudi jaz sem imela transfer 23.12.
Ampak se žalostno končalo user posted image user posted image user posted image  in upam da bom hitro prišla na vrsto.
Lp

(odgovor članu daga79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3542
19.2.2010 9:33:32   
zaljubljena23
talika, vso srečo danes...

Miklarom, zmenjeno ;) (ps upam da te ne moti, ker bo po vsej verjetnosti moj zraven)...

db...čestitke še tukaj za tako lepo število pridelanih celicuser posted image user posted image

beba, super...Sem zelo vesela, da se je tako hitro tole odvilo...Bravo MBuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
19.2.2010 9:35:34   
daga79
jojjjjjjjjjjjjjj sem kar žalostna postala user posted image user posted image
piši mi na ZS če bi se rada pogovorila
bom pa držala pesti za vaju v naslednjem krogu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
19.2.2010 9:37:48   
daga79
db pridna!!
držim pesti da bodo v ponedeljek že lepe blastociste in da vse preživijo user posted image user posted image

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
19.2.2010 10:19:28   
september1
dan,

hvala punce za srečo

No moje poročilo:AC je za mano, pa sploh ni blo hudo, hudo je bilo čakanje pred in po AC. Me je pa G vprašala zakaj so me sem poslali ko je delala UZ in ji povem, pol pa reče: ja ne, vse je ok sam na NS se očitno ni dobro vidlo kje poteka popkovina. danes je bila popkovina med nogicami po hrbtu čez zatilje in okol vratu.in G na NS je predvidevala da je prevelik razmak.V bistvu pa je bil prostor med zatiljem in popkovino. No potem mi je pa vseen nardila AC da bomo 100%.In sem vprašala: od NS je že 4 tedne če se popkovina ni nič premaknila in je rekla da je očitno tukaj največ protora in mu tako paše.
dobili pa bomo fantka user posted image user posted image user posted image user posted image

Talika81 srečno!

Beba75 čestitke za poštouser posted image user posted image user posted image user posted image , ja pa saj to je že drug teden.user posted image

Anonimna poklič in vpraši kdaj lahko pričakuješ pošto za nov postopek.in žal mi je da ni uspelouser posted image user posted image user posted image
db user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za celice zdaj pa držimo pesti da se jih čim več oplodi.

Neposredna povezava do sporočila: 3546
19.2.2010 10:33:21   
daga79
jupiiiiii sem vedla da bo vse ok september!!!!!!!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3547
19.2.2010 11:13:50   
zaljubljena23
user posted image user posted image user posted image user posted image super september, sem zelo vesela...In seveda čestitke za fantiča...Zdaj pa hitro izbirat imeuser posted image

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
19.2.2010 19:48:39   
pikachu
Bravo september user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa čestitke za fantka.

Neposredna povezava do sporočila: 3549
20.2.2010 10:35:38   
talika81
septemberuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image sem zelo vesela, da se jke tako končalo, kot se je ... in čestitke za fanteka.

no, jaz sem vam dolžna še poročilo. včeraj dobila rumeni list s številko 14, tako da sem v tej skupini, saj naslednjo user posted image pričakujem naslednji teden in imajo skupino, ki dobijo user posted image med 20. in 3.3..
včeraj sem prevzela tudi femodem, ki ga začnem jemat 7. dan user posted image in ga jemljem do 4.4.. 29.3. grem po dipfe ...., ko dobim tudi datum za UZ. 9. aprila pa verjetno začnem z gonalom.
punckija je predvidena okrog 21. aprila, transfer pa potem 3 ali 5 dan po punkciji.

tako da bomo po prvomajskih paznikih že vedeli, pri čem smo. user posted image   user posted image   user posted image

si bo pa moral moj prestavit vojsko za en teden kasnej. ker je rekel, da bo prestavil vojsko kot pa to, ker mu je to pomembneje ... tako da mora klicat na štab in se zmenit. menda bodo ja razumljivi in upoštevali najin trud za nataliteto.

beba,, super za pošto. očitno ses v MB zadnje čase stvari res odvijajo s svetlobno hitrostjo. user posted image   user posted image   user posted image potem znama biti nekje skupaj v postopku. user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......