latka -> RE: Ambulanta MB (8.2.2010 8:37:57)
|
Jurto! Hvala za odgovor. Sem malce razočarana, kajti pričakovala sem, da ko sva že prišla tako daleč, da se bodo stvari malce hitreje odvijale[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]!Skratka, ni mi jasno, zakaj me moj G nikoli ni poslal na laparo, če imam neprehodne jajcevode, namesto tega je vedno vztrajal pri naravnem poskušanju, pa tudi na spermiogram naju ni pošiljal, samo omenjal je da pa bo verjetno on moral tudi na preiskave, zato sva midva vzela stvari v svoje roke in šla sama na spermiogram!!Nato je videl izvide, torej vzrok za neplodnost je pri obeh!! Kaj pa najbolj gledajo pri izvidih spermiograma, da potem rečejo, da so slabi plavalčki in te dajo na umetno? Izvid mojega moža je naslednji: koncentracija sp.: 5 - normalno je nad 20 število sp.: 29 - normalno nad 40x10/6 hitro gibljivih: 0,40 - normalno nad 0,25 negibljivih: 0,50 Vitalnost: neobarvani-živi: 0,47 - normalno nad 0,75 obarvani: 0,53 - normalno do 0,25 Morfologija: normalni: 0,18 - normalno je nad 0,30 nenormalni: 0,82
|
|
|
|