Matejčika -> RE: Ambulanta MB (11.1.2010 11:15:37)
|
Jaz več nevem kaj naj... Do 22. bi mogla dobit M, da začnem s Femodenom. Sicer imam že eno leto redne M, brez cist na jajčnikah, zdaj pa me že od srede okoli desnega jajčnika tak boli, kot tedaj, ko sem imela ciste. Če je to res, potem M nebom dobila do 22. Pa že tak, ko sva z zdravnico pregledovale protokol, sem ji povedla, da bo šlo naknap. Pa je rekla, da če je do 22. nebom dobila, naj pokličem. Zdaj pa mi naj ena prosim pove, kaj mi lahko v roku dveh dneh sprožijo M? Ker mene nemorejo prestavit v drugo skupino, zaradi PGD postopka. Mi imamo kao svojo skupino in moramo bit vsi v njej. Sem danes klicala in sem sestri povedla, da jaz 100% nebom dobila M do 22., pa mi je rekla, da je še čas in da naj pokličem, če je res nebom dobila. Jaz nočem nekaj komplicirat, ampak jaz dobro poznam svoje telo, vem kdaj imam O in tudi poznam bolečino če imam ciste, saj sem jih imela več let nonstop. Zdaj pa res nevem kaj naj naredim?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kaj mi bodo lahko sprožili M v dveh dneh?
|
|
|
|