Kam z pliškoti? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

TaRe* -> Kam z pliškoti? (4.9.2008 18:21:33)

Imamo orng čistilno akcijo doma (v otroški sobi) in smo se odločile,da smo pliškote prerasli.
Pravzaprav ne bo prostora zanje ,ker dobimo novo pohištvo in bi jih radi nekam preselili.
Včasih so jih bili veseli v kakšnem vrtcu,ali prvem razredu,zdaj pa baje tega ne jemljejo več.
Moram povedat,da jih je nekaj zelo lepih in čisto novih(saj same vesete,kako dolgo so aktualni...sploh če jih dobijo več naenkrat)...jih bom pa še lepo oprala,posušila...skratka očedila u nulo.

Prosim za kako idejo....glih v smeti jih tudi nebi metala,no[sm=smiley13.gif]

koala -> RE: Kam z pliškoti? (4.9.2008 18:24:03)

Pediatrija? Materinski dom?

Anonimen -> RE: Kam z pliškoti? (4.9.2008 18:26:18)

Lani so jih jemali na pediatricni v LJ - so sami poskrbeli za razkuzevanje (kar je itak logicno). 

Anonimen -> RE: Kam z pliškoti? (4.9.2008 18:28:52)

Morda bi jih kdo odnesel v Bosno. Tam je ogromno otrok, ki nima igračk.

Anonimen -> RE: Kam z pliškoti? (4.9.2008 18:31:16)

Morda bi jih kdo odnesel v Bosno.

Daj oglas na bosansko ringarajo :).

Rubin. -> RE: Kam z pliškoti? (4.9.2008 18:56:05)

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Morda bi jih kdo odnesel v Bosno.

Daj oglas na bosansko ringarajo :).

Ni slaba ideja, samo kako bi potem bilo s transportom? Verjetno ne glih poceni?

TaRe* -> RE: Kam z pliškoti? (4.9.2008 19:01:10)

Ja,ampak res...mogoče se pa najde kdo,ki gre dol,pa mi jih odpelje...hvala punce,bom mal povprašala v tej smeri.

Netopirčy81 -> RE: Kam z pliškoti? (4.9.2008 19:08:03)

Če ne drugam, po moje da tut na kaki Karitas[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Eva* -> RE: Kam z pliškoti? (4.9.2008 19:36:15)

IZVIRNO SPOROČILO: TaRe*

Ja,ampak res...mogoče se pa najde kdo,ki gre dol,pa mi jih odpelje...hvala punce,bom mal povprašala v tej smeri.

Nisem 100%, ampak mislim, da je imela OŠ (Čufar) enkrat akcijo.

miškolina -> RE: Kam z pliškoti? (4.9.2008 20:01:43)

Jaz sem jih že nesla na Karitas. Vse vzamejo, nič ne komplicirajo, razpordijo jih na poličke ki so tik za vhodom, tako da si lahko vsak otrok, ki pride s staršem izbere eno igračko. To jim baje pomaga, da otrokom ni nerodno, da hodijo na Karitas, da tudi bolj z veseljem pridejo ali odidejo bolj srečni. Mimogrede pa lahko povem še, da sprejemojo tam tudi vse ostalo, kar družine v stiski potrebujejo: posodo, električne strojčke, računalnike, fotoaparate, skratka vse kar je še uporabno in je pri  vas doma odveč. Pri oblekah je pa tako: vzamejo sicer vse, samo prosijo, če ljudje lahko upoštevajo dejstvo, da se pred poletjem rabijo le poletne cunje, pred zimo pa le zimske. ker ponavadi je obratno, ko pospravljamo omare in prinašamo poletne cunje potem pred zimo, plašče in bunde pa pred poletjem. Pa čeprav tja hodijo reveži, vedo tudi kaj je trenutno moderno, tako da kakšnih 30 let starih bund ne rabijo, ker jih potem noben noče.  To je logično. Jaz sem hkrati z igračam tja nesla tudi ful cujn, pred poletjem, poletne seveda, pa še nekaj drugih igrač za dojenčka ki jih mi nismo več potrebovali.

benika -> RE: Kam z pliškoti? (4.9.2008 20:54:06)

Jaz sem jih nekaj odnesla v Bolnico Jesenice na pediatrični oddelek, nekaj so jih pa z veseljem vzeli v našem vrtcu.

Sonrisa -> RE: Kam z pliškoti? (4.9.2008 21:44:07)

V vrtec. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Misek -> RE: Kam z pliškoti? (4.9.2008 23:02:53)

IZVIRNO SPOROČILO: TaRe*

Imamo orng čistilno akcijo doma (v otroški sobi) in smo se odločile,da smo pliškote prerasli.
Pravzaprav ne bo prostora zanje ,ker dobimo novo pohištvo in bi jih radi nekam preselili.
Včasih so jih bili veseli v kakšnem vrtcu,ali prvem razredu,zdaj pa baje tega ne jemljejo več.
Moram povedat,da jih je nekaj zelo lepih in čisto novih(saj same vesete,kako dolgo so aktualni...sploh če jih dobijo več naenkrat)...jih bom pa še lepo oprala,posušila...skratka očedila u nulo.

Prosim za kako idejo....glih v smeti jih tudi nebi metala,no[sm=smiley13.gif]

Azilni dom, Cesta v Gorice
Igrace, vozicek, stajica, posteljice... vse pride prav. Tam pridejo otroci, ki imajo samo tisto v kar so obleceni.

ZmajTolovaj -> RE: Kam z pliškoti? (5.9.2008 9:28:49)

Tam pridejo otroci, ki imajo samo tisto v kar so obleceni.

Tole je pa najbolj žalosten stavek, kar sem jih prebrala letos.  [img]http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a030.gif[/img]

Stran: [1]