miškolina -> RE: Kam z pliškoti? (4.9.2008 20:01:43)
|
Jaz sem jih že nesla na Karitas. Vse vzamejo, nič ne komplicirajo, razpordijo jih na poličke ki so tik za vhodom, tako da si lahko vsak otrok, ki pride s staršem izbere eno igračko. To jim baje pomaga, da otrokom ni nerodno, da hodijo na Karitas, da tudi bolj z veseljem pridejo ali odidejo bolj srečni. Mimogrede pa lahko povem še, da sprejemojo tam tudi vse ostalo, kar družine v stiski potrebujejo: posodo, električne strojčke, računalnike, fotoaparate, skratka vse kar je še uporabno in je pri vas doma odveč. Pri oblekah je pa tako: vzamejo sicer vse, samo prosijo, če ljudje lahko upoštevajo dejstvo, da se pred poletjem rabijo le poletne cunje, pred zimo pa le zimske. ker ponavadi je obratno, ko pospravljamo omare in prinašamo poletne cunje potem pred zimo, plašče in bunde pa pred poletjem. Pa čeprav tja hodijo reveži, vedo tudi kaj je trenutno moderno, tako da kakšnih 30 let starih bund ne rabijo, ker jih potem noben noče. To je logično. Jaz sem hkrati z igračam tja nesla tudi ful cujn, pred poletjem, poletne seveda, pa še nekaj drugih igrač za dojenčka ki jih mi nismo več potrebovali.
|
|
|
|