Antigona -> RE: Poznate te copatke? (21.9.2008 22:46:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR IZVIRNO SPOROČILO: beli Ne!!! Taki copatki niso dobri za otroško nogico, ki še raste in se razvija. Jaz sem se že naposlušala izdelovalcev otroških čevljev in copat in resno odsvetujejo takšne copatke, ker otroci radi v njih padejo, sklecnejo. Noga v njih ni stabilna in so nevarni. Pri nas v vrtcu ne dovolijo takih copatk, ampak morajo biti ortopedski. Še najmanj pa tistih zajčkov- bog ne daj. Moja mam se kr križa, ko jih vidi- je vzgojiteljica v vrtcu. lp Tvoji mami povej, da ortopedi odsvetujejo trde copate. Bolj kot so podobni bosi nogi, boljsi so. No jaz sem nekaj podobnega nabavila za svoje, le da so celi usnjeni - en ponaredek Robeez. Ciciban je ze zdavnaj prezivet. Zal jih je cajt povozil. Mi imamo tudi copatke a la Robeeze in so zakon. Za tamalega in ta velikega... Sem jih pa naročila v ameriki, ker imajo celo na izbiro, da je podplatek dvojen (usnjen) in vmes neka zadeva (kratica je PUL) ki ne premoči... Poleg tega si copatke lahko sestaviš sam (od barv do aplikacij), pa če želiš lahko daš not celo flis (za doma, če imate recimo mrzlo)... So se za z združil z eno firmo in ne vem, če še pošiljajo v Slovenijo, oz. se mi zdi, da jim stran ne dela ravno tako kot bi morala. Ko bom rabila nove jim bom pa že pisala in preverila... Stran je tale: http://www.kajunshoes.com/ Pa še tole, splača se gledat tako, da naročiš samo ene copatke (tako da pride manj kot 20 eur, ker v tem primeru ne plačaš carine)... Vem pa da je bila prej poštnina smešno nizka. Za Slovenijo manj kot 4 USD (še manj kot če pošiljam paket iz Vrhnike v Ljubljano)
|
|
|
|