Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:12:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Pomoje se ti je mal cikel zbrkljal. Če čez en teden še vedno ne bo M naredi še en test.
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:12:49
|
|
|
|
Volga
|
Si.
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:13:15
|
|
|
|
Barbara_L
|
GLedam v stekleno kuglo.....do tačas pa nared še en test in mi sporoči
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:17:46
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Si. Ne, pa ni.
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:23:39
|
|
|
|
Doll
|
Po moje nisi.Ker M ni "pravočasna" ko končaš z tabletkami.Prva M pride takoj,potem pa.... , sedaj se mora ciklus urediti
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:29:17
|
|
|
|
ursa30
|
lej, tega ali si ali nisi noseča me ne moremo vedet, a ne... počakaj še par dni, če se ti ne prikaže , test naredi ponovno. je pa res, da se mnogim puncam po končanem jemanju KT zmešajo cikusi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2008 13:37:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:38:04
|
|
|
|
pikicao.
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:42:02
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Jah... če se polulaš na mene, ti povem. jaoo..sj niste resne
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:44:42
|
|
|
|
nincrli
|
face ste... mal heca pa more bit
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:45:29
|
|
|
|
radovedna 83
|
Ja, preden sem poslala vprašanje, sem mislila, da pač ženske na forumu pač veste, kako neprijetna je negotovost...se pa iz odgovorov nekaterih vidi, da: 1.- so preveč zakompleksane 2.- morajo odgovoriti na vsako vprašanje, čeprav nimajo kaj pametnega za povedat 3.- si pač dajo duška kar tako, da izpadejo duhovite
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:50:06
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: radovedna 83 Ja, preden sem poslala vprašanje, sem mislila, da pač ženske na forumu pač veste, kako neprijetna je negotovost...se pa iz odgovorov nekaterih vidi, da: 1.- so preveč zakompleksane 2.- morajo odgovoriti na vsako vprašanje, čeprav nimajo kaj pametnega za povedat 3.- si pač dajo duška kar tako, da izpadejo duhovite 1. itak 2. glupo pitanje, glupi odgovor 3. nekje si je pa treba dati duška....
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:50:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: radovedna 83 Ja, preden sem poslala vprašanje, sem mislila, da pač ženske na forumu pač veste, kako neprijetna je negotovost...se pa iz odgovorov nekaterih vidi, da: 1.- so preveč zakompleksane 2.- morajo odgovoriti na vsako vprašanje, čeprav nimajo kaj pametnega za povedat 3.- si pač dajo duška kar tako, da izpadejo duhovite 4.- pričakujejo, da bomo vsevedne 5.- so nekatere, ki iščejo za vsako stanje nek odgovor 6.- postavljajo taka vprašanja, da prov iščejo take ironične odgovore
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:51:00
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: radovedna 83 Ja, preden sem poslala vprašanje, sem mislila, da pač ženske na forumu pač veste, kako neprijetna je negotovost...se pa iz odgovorov nekaterih vidi, da: 1.- so preveč zakompleksane 2.- morajo odgovoriti na vsako vprašanje, čeprav nimajo kaj pametnega za povedat 3.- si pač dajo duška kar tako, da izpadejo duhovite 4.- pričakujejo, da bomo vsevedne 5.- so nekatere, ki iščejo za vsako stanje nek odgovor 6.- postavljajo taka vprašanja, da prov iščejo take ironične odgovore sedi 5
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:54:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: radovedna 83 Ja, preden sem poslala vprašanje, sem mislila, da pač ženske na forumu pač veste, kako neprijetna je negotovost...se pa iz odgovorov nekaterih vidi, da: 1.- so preveč zakompleksane 2.- morajo odgovoriti na vsako vprašanje, čeprav nimajo kaj pametnega za povedat 3.- si pač dajo duška kar tako, da izpadejo duhovite 4.- pričakujejo, da bomo vsevedne 5.- so nekatere, ki iščejo za vsako stanje nek odgovor 6.- postavljajo taka vprašanja, da prov iščejo take ironične odgovore sedi 5 a lohk še neki
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:54:17
|
|
|
|
ursa30
|
radovedna83, kaj pa bi ti odgovirila, če bi bilo vprašanje:ali sem ali nisem noseča?? samo test ali pa G ti lahko to potrdi, me tukaj pa na žalost nimamo teh sposobnosti... lahko si..lahko nisi...to je moj odgovor..če si zadovoljna z njim ali pa ne.. ti pa želim, da si..če je to tvoja želja
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:57:03
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: radovedna 83 Ja, preden sem poslala vprašanje, sem mislila, da pač ženske na forumu pač veste, kako neprijetna je negotovost...se pa iz odgovorov nekaterih vidi, da: 1.- so preveč zakompleksane 2.- morajo odgovoriti na vsako vprašanje, čeprav nimajo kaj pametnega za povedat 3.- si pač dajo duška kar tako, da izpadejo duhovite 4.- pričakujejo, da bomo vsevedne 5.- so nekatere, ki iščejo za vsako stanje nek odgovor 6.- postavljajo taka vprašanja, da prov iščejo take ironične odgovore sedi 5 a lohk še neki lohk sam vstani prej
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:58:54
|
|
|
|
Barbara_L
|
Radovedna, lej...nismo nesramne, še manj zakompleksane al pa škodoželjne...sam skušamo te v bistvu mal razvedrit...Ne mormo ugotovit ali si ali nisi, lahko pa te mal spravimo v dobro voljo in zato stresamo "ta močne". Brez zamere.
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 14:00:39
|
|
|
|
pikicao.
|
radovedna.. mal se nasmej in k se bos smejala bos tud pozabla kaj te tezi...
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 14:04:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: radovedna 83 Ja, preden sem poslala vprašanje, sem mislila, da pač ženske na forumu pač veste, kako neprijetna je negotovost...se pa iz odgovorov nekaterih vidi, da: 1.- so preveč zakompleksane 2.- morajo odgovoriti na vsako vprašanje, čeprav nimajo kaj pametnega za povedat 3.- si pač dajo duška kar tako, da izpadejo duhovite 4.- pričakujejo, da bomo vsevedne 5.- so nekatere, ki iščejo za vsako stanje nek odgovor 6.- postavljajo taka vprašanja, da prov iščejo take ironične odgovore sedi 5 a lohk še neki lohk sam vstani prej
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 14:23:51
|
|
|
|
Irena88
|
A zdej si ratala pa še anonimna??
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 14:24:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Irena88 A zdej si ratala pa še anonimna?? Ti pa nisi na tekočem, ne? Sedi 1, pejdi še enkrat brati od začetka
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 14:26:52
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: radovedna 83 Ja, preden sem poslala vprašanje, sem mislila, da pač ženske na forumu pač veste, kako neprijetna je negotovost...se pa iz odgovorov nekaterih vidi, da: 1.- so preveč zakompleksane 2.- morajo odgovoriti na vsako vprašanje, čeprav nimajo kaj pametnega za povedat 3.- si pač dajo duška kar tako, da izpadejo duhovite 4.- pričakujejo, da bomo vsevedne 5.- so nekatere, ki iščejo za vsako stanje nek odgovor 6.- postavljajo taka vprašanja, da prov iščejo take ironične odgovore sedi 5 Jaz bi ji dala kar 10.
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 14:29:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: radovedna 83 Ja, preden sem poslala vprašanje, sem mislila, da pač ženske na forumu pač veste, kako neprijetna je negotovost...se pa iz odgovorov nekaterih vidi, da: 1.- so preveč zakompleksane 2.- morajo odgovoriti na vsako vprašanje, čeprav nimajo kaj pametnega za povedat 3.- si pač dajo duška kar tako, da izpadejo duhovite 4.- pričakujejo, da bomo vsevedne 5.- so nekatere, ki iščejo za vsako stanje nek odgovor 6.- postavljajo taka vprašanja, da prov iščejo take ironične odgovore sedi 5 Jaz bi ji dala kar 10. A lahko kar diplomiram
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.