Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 12:29:29
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Oba z možem jih imava. In res so zakon. vprasanje je bilo, kdo ji NIMA!?
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 12:32:48
Katey
Naša cela familija jih nima, verjamem da so udobni, grdi pa ravno toliko.
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 12:33:44
sunny24
Nima nobedn...meni so ogabno grdi...
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 12:34:29
ursa30
jaz jih nimam, iz enega razloga..grozno grdi so mi.. verjamem, da so udobni..ampak..ne
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 12:37:08
helloKitty
Jst jih nimam..... NOT! Itak da jih imam
_____________________________Đoli:)
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 12:37:51
sazi
Zdaj me pa zanima, a jih še kdo - razen mene - nima?? jaz jih tudi nimam
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 12:41:18
tanikaa
Še ena brez crocsov.
_____________________________ Je** se mi za vse in vsakogar. _____________________________
[Brisano sporočilo] 4.9.2008 12:42:09
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 12:42:32
Irena88
Nimam jih in jih tudi nikoli ne bom imela, ker so mi ful bedni...tudi ljudje, ki jih imajo so mi
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 12:43:29
mani2
Jaz jih nimam moj dragi jih nima sine pa jih ima. Je čisto nor na njih.
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 12:47:04
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Irena88 Nimam jih in jih tudi nikoli ne bom imela, ker so mi ful bedni...tudi ljudje, ki jih imajo so mi Ja, to pa res. Človeka je treba sodit po obleki. Bemo, meni je slabo.
_____________________________ Je** se mi za vse in vsakogar. _____________________________
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 12:47:24
Naja30
Jaz in mož jih nimava. Tamala jih ima, pa je celo poletje samo njih hotela nosit. Tašča pravi, da so zakon. Verjetno si jih bom nasl. leto kupila. Meni niso ne lepi ne grdi. Če pa že gledam s strani lepote, mi je pa bolj pomembno, kako se počutim v obutvi, ne pa izgled.
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 12:49:39
Anonimen
Jaz jih nimam. So mi ogabni.
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 12:49:45
zvesta
Nimamo pri nas tega.
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 12:50:26
goa
Jaz, moj, sestra, oče, mama, tašča, teta (2), stric (2), sestrične (3), bratranca (2), babica - NOBEN JIH NIMA, KER SO GROZNI. V moji okolici jih res ful malo ljudi nosi. Jaz če bi jih že obula bi šla z njimi na vrt, travo kosit, pa na njivo. Pa nikamor drugam ker go grozni.
_____________________________ Vedno lahko dosežeš vse kar si želiš, samo vztrajati je treba.
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 12:50:43
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Jst tud ne,in mi niso všeč. Meni so bile odurne dokler jih nisem dobila na noge.
_____________________________ This will take some time depending on your operating sistem and hardware. (plačano oglasno sporočilo).
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 12:53:01
Mišni
Jaz in mož imava ene za 5 evrovo, ampak so zanič, ful noga švica v njih. Tudi mali ima ene ponaredke, ampak on se ni kaj dosti pritoževal. Uf, saj res, mu jih moram zdaj doma za copate dat, sem jih že v omaro pospravila. Drugače pa, a katera ve, a so jih res pri medicincih že prepovedali? Zaradi staične elektrike ali zakaj že, ki se naj bi tvorila ob drsanju s tlemi.
_____________________________ Velika rit je velika stvar.
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 12:55:19
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Jaz jih nimam. So mi ogabni. A ljudje, ki jih nosijo so ti tudi ogabni.
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 12:55:22
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Irena88 Nimam jih in jih tudi nikoli ne bom imela, ker so mi ful bedni...tudi ljudje, ki jih imajo so mi
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 12:56:03
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Irena88 Nimam jih in jih tudi nikoli ne bom imela, ker so mi ful bedni...tudi ljudje, ki jih imajo so mi Razmišljanje na zelo visokem nivoju, a ne?
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 12:56:27
ZmajTolovaj
IZVIRNO SPOROČILO: Irena88 Nimam jih in jih tudi nikoli ne bom imela, ker so mi ful bedni...tudi ljudje, ki jih imajo so mi
_____________________________ The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 12:56:55
Anonimen
Res je Tanikaa.Kultura na višku.
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 12:57:05
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Jaz jih nimam. So mi ogabni. A ljudje, ki jih nosijo so ti tudi ogabni. Čevlji, ne ljudje. So mi pa eni ljudje v njih smešni, to pa ja K hočjo bit moderni
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 12:59:03
nejcko
V naši familji jih ima samo sin, pa še to neke cenene ponaredke, kupljune v massu.
RE: A kdo NIMA crocsov? 4.9.2008 13:01:30
pomar*ANČA*
pri nas jih tudi noben nima... sem jih enkrat poskusla, pa so mi tako... umetni...
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brano v zadnjem mesecu Ko partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših... Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj... Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imena Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamo Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Sadje, zelenjava ali riž z mlekom?пеперутка16 Kako ste začeli z uvajanjem goste hrane in ali ste zadovoljni s tem režimom in otrokovim odzivom? Najprej smo predstavili: