|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   debelost, sladkorna in druga nosečnost
4.9.2008 9:13:21   
lara žana
spoštovane nosečke,

sem v 27 tednu nosečnosti in sedaj naj vam pojasnim moje skrbi...
po naravi sem že lepo okrogla-debela... sedaj v drugi nosečnosti pa sem se do sedaj zredila že 7 kilogramov, pa čeprav se ne nažiram, kot bi kdo mislil. skrbi me za dojenčeka (saj sem se v prvi nosečnosti zredila vsega skupaj 8 kil), kajti naslednji tedni so šele najbolj kritični glede rejenja.
prosim, a je katera močna na forumu in jo tudi skrbi če bo vse ok. ravno prejšni teden sem šla na test za sladkorno in mi je pokazal 9,9 sladkorja v krvi po eni uri. zanima me a je že to zelo nevarno...
dobila sem napotnico za tega zdravnika za sladkorno in drugi teden grem na dodatne teste...
prosim povejte mi vaše izkušnje.

hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: debelost, sladkorna in druga nosečnost
4.9.2008 10:40:50   
Naja30
9,9 je že povečan sladkor čez mejo. Zdaj boš šla še na 3-urni test in če bo pokazal povečan sladkor, se boš morala držat diete, ki ni nič grozna, samo navadit se je treba na njo.
Meni se sploh ne zdi veliko 7 kil do 27t. Jaz sem se do 24t zredila več kot 10kil, no pa sem imela diabetes.
Zdaj sem spet noseča in se že od začetka pazim pri prehrani, ker je možnost za ponovno diabetes še večja.
Nič se ne sekiraj, mogoče pa sploh ne bo to to. Ti pa svetujem, da ješ do tega testa kar normalno, nič ne pazi, ker potem test ne bo realen.

(odgovor članu lara žana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.9.2008 15:19:45   
gloria
...se strinjam z Najo...jaz sem imela 8.8 (v 32 tednu) pa če drugi testi so pokazal povečan sladkor tak da sem zdej na dieti pa sama si merimtri krat na dan....

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.9.2008 12:09:11   
Anonimen
jz sm pa v prvi nosečnosti shujšala 7 kg, pa že zej v drugi tud 4 kg shujšala, mene pa to skrbi da ne bi blo kej narobe, pa ginekologinja pravi da dobi mali dovolj pri meni, da naj ne skrbim, pa me vseeno mal.

(odgovor članu gloria)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?