Moški in nogomet:) (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

puri -> Moški in nogomet:) (9.3.2005 21:21:03)

Moj ga nič ne gleda:bravo:

puncica -> Moški in nogomet:) (9.3.2005 21:21:36)

Moj ga sovraži, ravno zato, ker ga mediji nonstop mečejo naprej. Obožuje pa hokej in sigurno vsako tekmo čekira na internetu, kak je rezultat, kaj vem kaj še vse, pa nhl, pa ne vem kaj še vse, pol pa skače tle ko mutav. pa prav da bo tamalo na hokej pelo, skratka je hokej maniak, ne nogomet maniak:)-

niki5 -> Moški in nogomet:) (9.3.2005 21:21:58)

:fis:
pri nas bi te kap, naš gleda nogomet pa tenis pa košarko pa rokomet.... ma sej bi lahko kar našetvala

Nogavička -> Moški in nogomet:) (9.3.2005 21:24:54)

Mojega :love:pa nasploh šport preveč ne zanima.

srnica -> Moški in nogomet:) (9.3.2005 21:26:19)

Moj dragi pa je obseden le s kickboxingom, sam trenira in hodi na tekmovanja.Na eurosportu nobene borbe ne zamudi in ničesar kar je s tem povezano.Drugo ga hvala bogu niti ne zanima preveč, mogoče le končni rezultati pri formuli itd...

tinadvojčica -> Moški in nogomet:) (9.3.2005 21:31:47)

Joj moj ga pa gleda pa dvakrat na teden ga gre igrat(trenutno samevam)pote gre na odbojko pa še gleda jo na TV pa še badminton gre igrat.Joj midva pa dva otroka doma.Sem bila zadnjič v bolnici in sva bili z eno žensko v sobi od katere tip hodi dvakrat na dan vsak dan športat.Halo?In veste kaj je rekla na koncu debate?Da itak pere samo njegove prešvicane cunje tako da se je počasi že nehala sekirat.
No na koncu ugotoviš da je tvoj še kar cool.

lin -> Moški in nogomet:) (9.3.2005 22:24:15)

Moj je tudi nogometni navdušenec,pa me nič nemoti,ker pol sem lahko namiru na rr

Magi* -> Moški in nogomet:) (9.3.2005 23:06:10)

moj gre rajš posodo pomivat kot fuzbal gledat. meni je pa to prav kul. rajš gledam kako tekajo dečki gori doli po zelenici, kot pomivam posodo:)-:)-:)-

SILVA -> Moški in nogomet:) (10.3.2005 8:33:03)

Gleda vsako tekmo:)-.Pa naj gleda,vsak ima svoje omiljene zadeve.Včasih ga pa pogledam z njim in navijam za nasprotne,samo zato,da ga jezim:)-

Mojca20 -> Moški in nogomet:) (10.3.2005 8:35:28)

čist nč, edino formulo!

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]