Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
mene pa zanimajo vaše lastnosti... 9.3.2005 20:40:36
|
|
|
|
.ču
|
A zdej te pa to zanima,se kr tle visis:) Ssssssscccccccccc hitr postlo sprobat:love:
|
|
|
|
mene pa zanimajo vaše lastnosti... 9.3.2005 20:41:23
|
|
|
|
HuAnita
|
ja, čakam, da se :love: očedi, potem pa še moja malenkost...:)-
|
|
|
|
mene pa zanimajo vaše lastnosti... 9.3.2005 20:41:53
|
|
|
|
TaRe*
|
pikaču...si me prehitela.. Bejž ...firbec babji..:hudicek:
|
|
|
|
mene pa zanimajo vaše lastnosti... 9.3.2005 20:44:07
|
|
|
|
Jančika_
|
:angel:sem dokaj dober človek, poštena :zmeden: (tole je kategorija lastnosti, za katere ne morem reči, da so pozitivne ali negativne) neambiciozna, vse mi piše na čelu :grrr:če me kdo res razočara, dolgo ne pozabim; se prehitro razkurim
|
|
|
|
mene pa zanimajo vaše lastnosti... 9.3.2005 20:44:11
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo: Potrpežljiva, dobrega srca, prijazna (kar preveč pravijo) :grrr: trmasta, vse zadržim zase....in potem me trga od notr (sploh se ne morm navadit, da bi vse ven izlila:zmeden2:
|
|
|
|
mene pa zanimajo vaše lastnosti... 9.3.2005 20:46:43
|
|
|
|
ZARA
|
UH,zelo podobno kot jancika...dodala bi samo se to,da sem zelo zaprt clovek (kar se zasebnosti tice)...
|
|
|
|
mene pa zanimajo vaše lastnosti... 9.3.2005 20:48:18
|
|
|
|
Anonimen
|
+ = v vsaki stvari poskušam najti nekaj dobrega, se znam zelo potegniti za ljudi, ki se jim godi krivica - = ne znam se potegniti zase, včasih sem se, zdaj pa ne več. Pa na živce mi gre, ker mi gre zaradi ogromno stvari takoj na jok. Zdaj pa marš v posteljo!!!!
|
|
|
|
mene pa zanimajo vaše lastnosti... 9.3.2005 20:49:22
|
|
|
|
ZARA
|
Splisniiiiiiiiiiiiiiii :)-:)-:)-:)- A je una se kr tukej...
|
|
|
|
mene pa zanimajo vaše lastnosti... 9.3.2005 20:51:10
|
|
|
|
dory
|
:)kaj pa vem...recmo da sem iznajdljiva,firbcna sto na uro, tud pomagam rada,ce le loh,gobcna,znam manipulirat,ce je treba,postena,iskrena,ambiciozna :(slabe pa, pretiran perfekcionist,rada planiram vnaprej,rada imam vse pod kontrolo,naivna:hudicek:, dokaj zaprt clovek,sramezljiva,dobro vracam z dobrim,slabo pa s se slabsim:hudicek:
|
|
|
|
mene pa zanimajo vaše lastnosti... 9.3.2005 21:00:28
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz nimam slabih lastonsti,... :)-:)-:)- O dobrih pa nimam časa sedaj razglabljati,.... :)-:)-:)-
|
|
|
|
mene pa zanimajo vaše lastnosti... 9.3.2005 21:11:21
|
|
|
|
Annny
|
Moja slaba lastnost je ta, da velikokrat mislim, da če se bom jaz pošteno vedla do ljudi, da se bodo oni prav tako do mene..da je svet vedno pravičen...hehe, sem se že večkrat uštela. - do nekaterih stvari sem precej flegma - ne vem, kdaj sem zadnjič komu kaj zamerila...se mi ne zdi pomembno- zelo malokrat se razjezim - perfekcionistka..določene stvari morajo biti po moje..gorje, če niso - mislim, da sem poštena - ambiciozna, ampak o tem ne govorim naglas..v življenju imam velike cilje (ene sem že dosegla, druge še bom) - nisem tekmovalna, ampak se trudim zase in za svoje zadovoljstvo - uspeh mi daje energijo - zelo veliko se smejem in sem sploh en velik dobrovoljček lp:rozica:
|
|
|
|
mene pa zanimajo vaše lastnosti... 9.3.2005 21:21:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmm..kaj pa vem:zmeden: Trenutno me itak meče čist v svojem svetu:)- Drgač pa direktna( no ja, večinoma..:)-:ups: ), povem kar mislim in se borim za svoj prav in če se nekdo moti mu to hočem dokazat pa over my dead body če je treba:hudicek:, drugače pa full občutljiva, dosti ljudi mi gre na živce:)-, včasih res grozno tečna:)-, drugač pa...ma ne vem...bi me moral kdo drug opisat:) Drugače pa zanimiva tema!!!!:bravo::bravo::bravo: Sem čakala kako ''pametno''..k se mi mal ne da brat NVja zadnje dni:ups: lp,.fis:
|
|
|
|
mene pa zanimajo vaše lastnosti... 9.3.2005 21:25:39
|
|
|
|
puncica
|
:bravo: dobra, :bravo: poštena, :bravo: ne znam lagati (še plonkat nisem znala v šoli), :bravo: rada pomagam, če znam in lahko :bravo: v družbi se kr naprej smejem :bravo: poslušam če mi ima kdo kakšne težave za zaupat :(( se scmerim kadar mi kdo kriv prst pokaže :(( sem včasih preveč fouš ljudem :(( hočem vedno imet tazadnjo besedo :(( se skregam do mrtvega, če vem da imam nekaj prav, drugi pa trdijo drugače :(( se derem, tudi ko normalno govorim (imam pač tak glas :zmeden2:) :(( prehitro izgubim živce Ja no treba me je spoznat:zmeden2::)-
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.3.2005 21:25:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
mene pa zanimajo vaše lastnosti... 9.3.2005 21:26:53
|
|
|
|
niki5
|
zelo podobno kot splišni pa še kaj bi se našlo..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.3.2005 21:33:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
mene pa zanimajo vaše lastnosti... 9.3.2005 21:42:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Hinavščina najbolj!!!:grrr: Drugače pa tudi jaz cenim iskernost, ne maram laganja v obraz...pa goljufij in prilizovalcev tudi ne prenesem. :hudicek:
|
|
|
|
mene pa zanimajo vaše lastnosti... 9.3.2005 21:43:31
|
|
|
|
Jančika_
|
Moti me, če ljudje niso odkriti do sebe in cel lajf lažejo sami sebi in drugim, ne maram čustvenega izsiljevanja in hinavščine (to troje je itak ponavadi povezano). Cenim odkritost in uvidevnost (najraje v kombinaciji).
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.3.2005 21:44:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
mene pa zanimajo vaše lastnosti... 9.3.2005 21:45:06
|
|
|
|
nejcko
|
mah, težko bi rekla, kaj je + al pa -. Sem pa velik idealist, ki me blazno motijo vse krivice, ki se godijo šibkejšim. Sem zelo zmedena oseba, ker ponavadi mislim na 100 stvari hkrati, totalno neambiciozna, ljubim svoj čas in svoj mir. Pa zlo hitro se razburim, če mi kdo ali kaj stopi na žulj. Pa še za Deni: sovražim snobizem, hinavščino itak, pa ljudi, ki mislijo, da se svet vrti samo za in zaradi njih.
|
|
|
|
mene pa zanimajo vaše lastnosti... 9.3.2005 21:59:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Sovražim ljudi, ki druge ponižujejo, rada imam ljudi, ki izkazujejo spoštovanje.
|
|
|
|
mene pa zanimajo vaše lastnosti... 9.3.2005 22:15:39
|
|
|
|
NENAJANI
|
:angel: rada se smejim :angel: ne znam lagat (včasih me to jezi) :angel: sem prijazna :angel: sem totalen flegmatik :hudicek: prehitro zamerim :hudicek: ko se mi nekdo zameri, se mi zameri do konca življenja :hudicek: sem trmasta :hudicek: če vem, da imam prav sem se pripravljena na smrt skregati :hudicek: lena :hudicek: sem totalen flegmatik Pa še katera bi se našla. Izgleda, da imam več slabih kot dobrih!!!!:zmeden2: Pri drugih pa ne maram: :grrr: hinavščina :grrr: šinfanje (čeprav to sama tudi nezavedno počnem!!!:ups: ) :grrr: snobizem :grrr: narcizem :grrr: sebičnost :rozica:
|
|
|
|
mene pa zanimajo vaše lastnosti... 9.3.2005 22:58:43
|
|
|
|
Magi*
|
bom še jaz poskusla: +: poštena, dobrovoljna, se razdajam za druge (to je včasih lohk tut - ), moti me, da se nekomu godi krivica!!!!, delovna, trudim se prisluhniti drugim/pogledati stvari iz druge perspektive, idealistka, komunikativna -: včasih mal kolerična (baje, da vedno manj:), včasih tudi lena, naivna, zamerljiva, ...najbrž še kaj, sam se zdaj ne spomnim - bom moža vprašala;) Lastnosti, ki so včasih +, včasih pa -: trmasta, perfekcionistka
|
|
|
|
mene pa zanimajo vaše lastnosti... 9.3.2005 23:12:37
|
|
|
|
Joe
|
Negativni: - Sem premajhen in premalo močan, da bi zgrabil za kravatlc vse, ki delajo sranje. - Eno jajčko imam preveč. Pozitivna: + Sem premajhen in premalo močan, da bi zgrabil za kravatlc vse, ki delajo sranje.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?