priprave na Veliko noč (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

MINEJA -> priprave na Veliko noč (9.3.2005 20:04:07)

Ali se že pripravljate na Veliko noč?

Imate že barve za jajčka?

Ali z vašimi :duda: že kaj ustvarjate?

Boste naredili vošščilnice in jih poslali?

Mi smo barvo že kupili in sicer eno tako, ko lahko potem s flumastri rišeš nanjo in se poznajo bele črte oz vzorci, ki jih ustvariš.
Tudi voščilnice bova naredila in sicer bova tiskala s krompirjem jajčka.

:):):)

Anonimen -> priprave na Veliko noč (9.3.2005 20:09:52)

Jst sem tudi nekaj barv kupila. Drugače bomo kar s čebulo jajca barvali. Potem pa kaj narišem gor. Ali pa spraskam.

PA v soboto sem kupila enga tazga luštnga zajčka z lupinico, kamor bom dala pirh. Tko-namizna dekoracija :)

Drugače pa se spomnim lansko leto pred veliko nočjo, kakšno panika je moja mami delala-da slučajno ne bi šla jaz s trebuhom okna pomivat:)- Jih je potem ona.
Sploh ne razumem, zakaj je treba pred Veliko nočjo okna umit:zmeden::zmeden:

Voščilnic pa za Veliko noč jaz ne pošiljam.
Bom pa potičko pekla:bravo:

Lunca1 -> priprave na Veliko noč (9.3.2005 20:17:22)

Eni so navajeni imet generalno čiščenje. Jaz definitivno ne.:zmeden:

Anonimen -> priprave na Veliko noč (9.3.2005 20:25:16)

U sej res...bo treba kmal dekoracijo moje sobe zamenjat..:) Sem še zmerej v srčkih:love: Sam ta velikonočna mi ni tolk všeč...:zmeden2: Hmm..morda pa se zmislim kaj novega..:)

Uuu, marjetice bi lahko naredila za na okno...moram v Prometej:)

lp,:fis:

frutka_ -> priprave na Veliko noč (9.3.2005 20:28:19)

Nič še nimam:zmeden::zmeden::zmeden:

Taša -> priprave na Veliko noč (9.3.2005 20:54:54)

:bravo::bravo:Jaz pa že imam velikonočni venček na vratih:bravo::bravo::bravo:, ostalo pa pride še v nalednjih dneh

Nogavička -> priprave na Veliko noč (9.3.2005 20:56:23)

Jaz vsako leto naredim pisanico za vsakega od bližnjih sorodnikov. Čestitk pa nimamo navade pošiljat. Na zajtrku pa smo eno leto pri mojih in drugo pri njegovih starših, tako da tudi s tem nimava dela.

L.p.:rozica:

Tea

Anonimen -> priprave na Veliko noč (9.3.2005 20:59:10)

U Tea, to je pa fajn. Zajtrk mislim:)-

Lenny -> priprave na Veliko noč (10.3.2005 7:51:00)

Mi imamo že dva tedna dekoracijo v sobi :)- Mali je videl lanske pirhe (votle, da ne bo pomote :)- ) in jih veselo zaplenil.
No, nastalo je pa tole: avtodvigalo Maksi ima na ročici eno jajce, bager Drejc v nakladalki drugo, Vojca pa krasi tretje. Se bo splačalo slikati, kako si naš mulček predstavlja velikonočno ikebano :)-
Drugače pa sem dekoracijo in barve tudi že pripravila. Me vsako leto malo na novo zapelje. Sicer pa je že naslednji vikend cvetna nedelja, če se ne motim, tako da čisto preveč ne prehitevam :ups:

Stran: [1]