blackcoffee -> RE: sramne kosti (3.9.2008 19:55:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka ... Niso naše babice brez veze 6 tednov ležale... a babice so ležale? kolk vem, niso imele časa za ležanje, ker so morale delat (vsaj pr naši bajti je bilo tako) in jih nihče ni vprašal ali zmorejo ali ne. otroci pa so tudi en za drugim ven šibali - čisto možno pa je, da imaš ti toliko mlajšo babico... - se mi zdi, da je ležanje vseeno bolj v zadnjem času v modi. kar zadeva sramnih kosti.. me (še) ne bolijo, čutim pa vsakodnevno pritiskanje in širjenje trebuha. ja, dete raste... in raztezajoči občutki res niso prijetni. če tehta otrok v 26. tednu slab kilogram, se sprašujem, kako šele bo, ko bo pridobil do rojstva še dve in več kg?? tudi koža na trebuhu je zelo napeta... in začele so se tudi pri meni vsakodnevne težave pri obračanju v postli z ene na drugo stran. trebuh si podložim z oddejo, da ima bit kam naslonjen. ..kar zadeva ostalih težav, o katerih se mi v tem trenutku še sanja ne, in o njih le kaj preberem, pa opažam, da bi bilo bolje, če sploh ne bi čitala teh tem, v katerih opisujete končne bolečine in vse mogoče neprijetnosti, ki so povezane v zadnjem mesecu, saj me rahlo skrbi, če me kaj od naštetega doleti, kako bom prenesla vse skupaj.
|
|
|
|