Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečnost in pogreb? 3.9.2008 14:26:00
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Jap, naša je tudi precej bledolična, zdaj pa ne vem, ali je po atiju ali po mrliču Joj, nejcko, pa ne da si z mrličem? Ne, sem pa bila na pogrebu, ko sem bila s tamalo noseča ... in zdaj pravijo, da to vpliva na otrokovo polt, kako naj potem vem, zakaj je mala bolj svetle polti in bledolična
|
|
|
|
RE: Nosečnost in pogreb? 3.9.2008 14:27:12
|
|
|
|
anckabancka
|
Sem bila noseča na pogrebu starega očeta. Umrl je na isti dan, ko sem jaz izvedala za nosečnost.
|
|
RE: Nosečnost in pogreb? 3.9.2008 15:07:53
|
|
|
|
blackcoffee
|
drage moje.. napisala sem, kar sem bila slišala. seveda je to vraža - ampak, glede na to, da tudi osebno poznam eno žensko, totalno bledolično, ki tudi sama trdi (pa tudi njena mati), da je krivo to, ker je ko je bila noseča z njo, šla pokropit pokojnika. zato pravim, če se gre na pogreb, se pač ne posloviš od rajnke duše na tak način, da greš gledat v krsto... kot zanimivost lahko dodam, da ima od te bledične gospodične sestra popolnoma normalno polt. zanimivo je tudi to, da sta njuna starša oba bolj temne polti - zato si tudi vsi v njihovi družini razlagajo prav pogreb kot razlog za njeno belo polt. toliko. jaz osebno pa nimam izkušenj. tle sem vam samo podala primer.
|
|
|
|
RE: Nosečnost in pogreb? 3.9.2008 15:09:31
|
|
|
|
smigli
|
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee drage moje.. napisala sem, kar sem bila slišala. seveda je to vraža - ampak, glede na to, da tudi osebno poznam eno žensko, totalno bledolično, ki tudi sama trdi (pa tudi njena mati), da je krivo to, ker je ko je bila noseča z njo, šla pokropit pokojnika. zato pravim, če se gre na pogreb, se pač ne posloviš od rajnke duše na tak način, da greš gledat v krsto... kot zanimivost lahko dodam, da ima od te bledične gospodične sestra popolnoma normalno polt. zanimivo je tudi to, da sta njuna starša oba bolj temne polti - zato si tudi vsi v njihovi družini razlagajo prav pogreb kot razlog za njeno belo polt. toliko. jaz osebno pa nimam izkušenj. tle sem vam samo podala primer. In ti resno o tem? Ma ne morem verjet!
|
|
|
|
RE: Nosečnost in pogreb? 3.9.2008 15:16:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee drage moje.. napisala sem, kar sem bila slišala. seveda je to vraža - ampak, glede na to, da tudi osebno poznam eno žensko, totalno bledolično, ki tudi sama trdi (pa tudi njena mati), da je krivo to, ker je ko je bila noseča z njo, šla pokropit pokojnika. zato pravim, če se gre na pogreb, se pač ne posloviš od rajnke duše na tak način, da greš gledat v krsto... kot zanimivost lahko dodam, da ima od te bledične gospodične sestra popolnoma normalno polt. zanimivo je tudi to, da sta njuna starša oba bolj temne polti - zato si tudi vsi v njihovi družini razlagajo prav pogreb kot razlog za njeno belo polt. toliko. jaz osebno pa nimam izkušenj. tle sem vam samo podala primer. Iznajdljiva mama. Kaj pa poštar? Je bledoličen?
|
|
|
|
RE: Nosečnost in pogreb? 3.9.2008 15:17:14
|
|
|
|
blackcoffee
|
IZVIRNO SPOROČILO: smigli In ti resno o tem? Ma ne morem verjet! smigli ni ti treba verjeti. če pa kdo verjame, je to njegova osebna stvar. glede na tukajšnjo diskusijo, sem s svojim postom samo želela pojasniti zakaj pogreb ne, oz. da se je v tem primeru pač treba ogniti slovesu od pokojnika. konec koncev kaj je pri tem narobe? ljudje tudi pljuvajo, ko jim črna mačka prečka pot. je s tem kaj narobe? zate že mogoče. lahko da verjameš, lahko pa tudi ne. pač odvisno od posameznika. tako kot nekateri verjamejo v duhove, drugi pa ne. vsak ima svoje veselje. karin24 hahaha... težko bi rekla, da je iz drugega gnezda, je dokaj fotru podobna. lp
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 3.9.2008 15:19:53 >
|
|
|
|
RE: Nosečnost in pogreb? 3.9.2008 15:18:48
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee drage moje.. napisala sem, kar sem bila slišala. seveda je to vraža - ampak, glede na to, da tudi osebno poznam eno žensko, totalno bledolično, ki tudi sama trdi (pa tudi njena mati), da je krivo to, ker je ko je bila noseča z njo, šla pokropit pokojnika. zato pravim, če se gre na pogreb, se pač ne posloviš od rajnke duše na tak način, da greš gledat v krsto... kot zanimivost lahko dodam, da ima od te bledične gospodične sestra popolnoma normalno polt. zanimivo je tudi to, da sta njuna starša oba bolj temne polti - zato si tudi vsi v njihovi družini razlagajo prav pogreb kot razlog za njeno belo polt. toliko. jaz osebno pa nimam izkušenj. tle sem vam samo podala primer. Iznajdljiva mama. Kaj pa poštar? Je bledoličen? OMG jaz bom preč
|
|
RE: Nosečnost in pogreb? 3.9.2008 15:31:37
|
|
|
|
Virtualna
|
Nore ste. Kaj vse clovek prebere iz enega "preprostega" vprasanja neke zenske ...prou "navalite" ko kake hijene-zverine....WTF
|
|
RE: Nosečnost in pogreb? 3.9.2008 15:40:27
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem šla pokropit babico, na pogreb pa nisem šla, ker sem bila že 14dni pred rokom in nisem mogla tako dolgo stat, kot traja pogreb(sem strašno zatekala). in so me tudi napadali, kaj pa ti tu delaš,... in mojemu otroku nič ne manjka in tudi bledoličen ni.
|
|
|
|
RE: Nosečnost in pogreb? 3.9.2008 15:44:38
|
|
|
|
blackcoffee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Nore ste. Kaj vse clovek prebere iz enega "preprostega" vprasanja neke zenske ...prou "navalite" ko kake hijene-zverine....WTF meni se sploh ne zdi tako. vsaka pač pove svoje mnenje.. in očitno se nam da debatirat. poleg tega teče razprava o vražah in ali iti na pogreb ali ne. osebno ji nisem prepovedala, da ne sme it, tako kot ostale niso tega storile. vsak pove svoje. in ne vidim problema v tem. prav tako se mi nobena, ki sodeluje v tej razpravi ne zdi niti malo hijenska ali zverinska. tko da, WTF tebi. kaj si želela povedat s svojo pripombo?
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 3.9.2008 15:50:31 >
|
|
|
|
RE: Nosečnost in pogreb? 3.9.2008 15:59:53
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Nore ste. Kaj vse clovek prebere iz enega "preprostega" vprasanja neke zenske ...prou "navalite" ko kake hijene-zverine....WTF meni se sploh ne zdi tako. vsaka pač pove svoje mnenje.. in očitno se nam da debatirat. poleg tega teče razprava o vražah in ali iti na pogreb ali ne. osebno ji nisem prepovedala, da ne sme it, tako kot ostale niso tega storile. vsak pove svoje. in ne vidim problema v tem. prav tako se mi nobena, ki sodeluje v tej razpravi ne zdi niti malo hijenska ali zverinska. tko da, WTF tebi. kaj si želela povedat s svojo pripombo? Ah, glej jo, glej...ena se je ze nasla "v mojem pisanju"
|
|
RE: Nosečnost in pogreb? 3.9.2008 16:02:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Nore ste. Kaj vse clovek prebere iz enega "preprostega" vprasanja neke zenske ...prou "navalite" ko kake hijene-zverine....WTF A tebe gate tiščijo?
|
|
|
|
RE: Nosečnost in pogreb? 3.9.2008 16:36:53
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Nore ste. Kaj vse clovek prebere iz enega "preprostega" vprasanja neke zenske ...prou "navalite" ko kake hijene-zverine....WTF A tebe gate tiščijo? Ti si pa verjetno ena od tistih, ki je misljenja, da je vso pamet tega Sveta pobrala.... ...neda se mi ukvarjat s Tabo in tebi podobnimi
|
|
RE: Nosečnost in pogreb? 3.9.2008 16:59:40
|
|
|
|
blackcoffee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Ti si pa verjetno ena od tistih, ki je misljenja, da je vso pamet tega Sveta pobrala.... ...neda se mi ukvarjat s Tabo in tebi podobnimi lepo da si se vključila, še bolje pa bi bilo, ko bi kaj povedala o vražah in pogrebih.. ne pa da nacoltuješ krneki. hvala bogu, da smo se razpisale in se ob vsem tem še nasmejale. zaradi tega ni avtorica teme prav nič oškodovana ali popljuvana, saj je postala tema sama sebi namen. če imaš pripombe ni nič narobe, le tako jih povej, da bodo utemeljene in vsem razumljene. lp
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 3.9.2008 17:00:50 >
|
|
|
|
RE: Nosečnost in pogreb? 3.9.2008 17:09:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Nore ste. Kaj vse clovek prebere iz enega "preprostega" vprasanja neke zenske ...prou "navalite" ko kake hijene-zverine....WTF A tebe gate tiščijo? Ti si pa verjetno ena od tistih, ki je misljenja, da je vso pamet tega Sveta pobrala.... ...neda se mi ukvarjat s Tabo in tebi podobnimi Ja zakaj pa se pol
|
|
|
|
RE: Nosečnost in pogreb? 3.9.2008 17:20:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Zanima me,če ste ve ko ste bile noseče šle na kakšen pogreb Ne, ker tudi nenoseca ne hodim.
|
|
|
|
RE: Nosečnost in pogreb? 3.9.2008 20:51:11
|
|
|
|
acitak
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee hja.. pravijo, da če gre nosečnica na pogreb, da je potem otročiček bledoličen. sicer pa, če ne greš pokropit mrliča, najbrž prisotnost na pogrebu samam, ne bo vplivala na ten otroka. - toliko, kar se vraž tiče. O šit....očitno je bla moja mami pol najmanj enkrat tedensko na pogrebu moja tudi...
|
|
RE: Nosečnost in pogreb? 3.9.2008 21:51:21
|
|
|
|
lelaval
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Samo....bolj ko premišljujem...morda pa res bolje, da za vsak slučaj raje ne bi šla....ne vem no, odloči se sama. ker tvegati, da bo pa zdaj otrok bled celo življenje, je pa tudi malo preveč. Kaj je pa narobe z bledmi ljudmi? Poglej Nicole Kidman. Kolk je lepa. Njena mami je zihr kar kampirala na pokopališču Ta je še bolj kruta, kot tista, da z oštarije opazuješ lepotce. Jaz sem bila na pogrebih v vseh 3. , pa ni noben od otrok bled. Edino najmlajša je blontna - a mislite da je to zaradi pogreba v nosečnosti ?
|
|
RE: Nosečnost in pogreb? 3.9.2008 23:11:42
|
|
|
|
glen
|
Punce vidim da ste se kr razpisale,sej je prav,bo komu še prav prišla ta tema. No naj vam povem,da sem bila na pogrebu,prijateljica je bila zelo vesela da sem prišla. Do konca pogreba sem bila bolj v ozadju in nisem škropila pokojne in bila zraven ko so jo pokopali ker sem bila odzadaj. No vsak po svoje o vražah. Jaz v vraže ne verjamem,pa vseeno zmeraj pljunem če mi pot prekriža črna mačka . Da bom šla na pogreb sem pa vedela preden sem post odprla. lep večer
|
|
|
|
RE: Nosečnost in pogreb? 3.9.2008 23:43:24
|
|
|
|
Marogica
|
No, upam, da tvoj otroček ne bo bledoličen, ker če bo, bo to sigurno, ker si bila na pogrebu. Takrat jih boš od tet in podobnih zopet slišala." Vidiš, saj sem ti rekla...." Ja, prav lušno je brati o teh vražah...vsakokrat razmišljam, od kod so se vzele? Razlage vzroka teh trditev bi me pa res zanimale... Aja, sam se bila na pogrebu v nosečnosti. In moj otrok je bledoličen. Najbrž bo to to...
|
|
RE: Nosečnost in pogreb? 4.9.2008 9:04:51
|
|
|
|
CatJa
|
V bistvu bi si Michael Jackson lahk prišparal velik časa in denarja, če bi njegova mama več hodla na pogrebe
< Sporočilo je popravil CatJa -- 4.9.2008 9:05:26 >
|
|
RE: Nosečnost in pogreb? 4.9.2008 9:06:47
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa V bistvu bi si Michael Jackson lahk prišparal velik časa in denarja, če bi njegova mama več hodla na pogrebe Dobra
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dvojčka, ki sta rojena v drugem letuMlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?