Nosečnost in pogreb? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

glen -> Nosečnost in pogreb? (3.9.2008 11:35:01)

Pozdravljene.
mene pa zanima če je katera izmed vas šla na kakšen pogreb ko je bila noseča?
Umrla je mama od prijateljice in nameravam na pogreb, ker ji želim biti ob strani in na zadanji poti njeni mami izreči sožalje.
Zdaj me pa mal bega, ker mi nona in mama, pa še kakšna prijateljica govorijo da naj ne hodim na pogreb, ker sem noseča?
Sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]4 mes.in nemislim rinit nekam v ospredje, ampak dat sorodnikom sožalje in se držat nekje konca sprevoda.
kaj menite ve?

eva1 -> RE: Nosečnost in pogreb? (3.9.2008 11:36:51)

Jaz sem šla na pogreb od starega ata, ko sem bila mesec in pol pred rokom..pa še  ena nosečka je bla tam, k je bla slab mesec pred rokom...

kawasakica -> RE: Nosečnost in pogreb? (3.9.2008 11:38:57)

Odvisno je samo kako ta pogreb vpliva na tebe. Za otroka sigurno ni dobro, če si v stresnih situacijah, ampak, če te smrt te osebe ni ne vem kako prizadela, ne bi smelo bit nič narobe če greš. Moje mnenje

Felicita -> RE: Nosečnost in pogreb? (3.9.2008 11:40:22)

mogoče sm blond, ampak zakaj ne bi šla na pogreb, če si noseča? Mislm... nej bi bla to kaka vraža, kao zdravstvni razlogi al ker naj ne bi zgledal 'prov'?

glen -> RE: Nosečnost in pogreb? (3.9.2008 11:54:24)

Punce ne me narobe razumet.
Na pogreb GREM!
Samo sem hotela slišat vaše mnenje kaj mislite o tem.

P.s. moderatorji a lahko eno temo zbrišete ker je dvakrat odprta-moja pomota[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image],se opravičujem

Majuska -> RE: Nosečnost in pogreb? (3.9.2008 12:06:02)

Ne vem, zakaj ne bi šla na pogreb ... očitno je, da nisi tako čustveno vpletena, da bi bila pod hudim stresom in če se v redu počutiš, ni razloga, da ne bi šla.

Dali* -> RE: Nosečnost in pogreb? (3.9.2008 12:08:19)

ti kar pojdi na pogreb, če tako čutiš. ne obremenjuj se s starimi vražami.

blackcoffee -> RE: Nosečnost in pogreb? (3.9.2008 12:42:33)

komentar premaknjen.

Paštetka -> RE: Nosečnost in pogreb? (3.9.2008 12:51:12)

Jaz sem šla prijatelju na pogreb v polnem 8. mesecu nosečosti. Je pa res, da so mi tam poiskali stol za sedet, da sem lažje prenesla vse skupaj. Res sem bila tako na koncu taka, da bi šla lahko komot rodit in z lažnimi popadki od razburjenja, vendar, ker mi je prijatelj dosti pomenil, je tudi meni ogromno pomenilo to, da sem ga lahko pospremila na zadnji poti.

V 1. nosečnosti sem pa bila na 2 pogrebih in sem tudi malo težje stala, sploh, ker je bilo malo bolj toplo in je sijalo direktno sonce name.

Stran: [1]