Kozmetični salon MB (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

ribica. -> Kozmetični salon MB (3.9.2008 11:30:55)

Pozdrav!

Zelo hvaležna bi bila za kakšno informacijo, o kozmetičnih salonih v MB. Zdi se mi da je skrajni čas da grem na nego obraza, ker imam obupno kožo. Ker še nikoli nisem bila, nimam pojma kje je dobro in kje ne. A je v centru MB kak salon da ste zadovoljne z nego obraza?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.9.2008 11:51:52)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.9.2008 11:53:36)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Klarissa -> RE: Kozmetični salon MB (3.9.2008 16:07:42)

a katera koga priporoča?
jaz sem bila nazadnje v habakuku-lani, in nisem bila najbolj navdušena.

ribica. -> RE: Kozmetični salon MB (3.9.2008 17:59:37)

želela sem samo kakšno pohvalo za kak salon, od vas drage dame. Saj poiskat ni tak problem. Hvala vseeno.

Eca -> RE: Kozmetični salon MB (8.9.2008 21:51:53)

Evo, jaz lahko pohvalim en kozmetični salon. To je salon La Luna na Betnavski cesti.
Super kozmetičarka je ga. Albina. Poleg nje dela še ena, te ne poznam.

Lp, Eca

matea1 -> RE: Kozmetični salon MB (14.9.2008 7:40:28)

Izvir lepote v Hočah.

Prva liga. Prijaznost, urejenost, strokovnost ... Po končanem tretmaju si prenovljena.

Toplo priporočam.

frutka_ -> RE: Kozmetični salon MB (20.9.2008 19:38:51)

Lepotni salon Ines v City-ju. Tudi zelo v redu. 

tosja -> RE: Kozmetični salon MB (25.9.2008 22:16:59)

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Lepotni salon Ines v City-ju. Tudi zelo v redu. 

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

David Makovec -> RE: Kozmetični salon MB (18.12.2008 19:49:30)

Ribica me zelo veseli, da sem prebral tvojo željo o izboljšanju kože. Morem ti povedati, da imam rešitev zate, kajti sem povezan z kozmetičarkami ki imajo mednarodne izpite za poučevanje kozmetičark in poznajo vse možne načine za izboljšanje kože ne samo po obrazu ampak po vsem telesu.
Poučujejo tudi kozmetičarke po vsem svetu, ličijo z najboljšo kozmetiko in izvajajo predavanja v tej smeri in kaj je tukaj še bolj zanimivo je to da to izvajajo zastonj.
Ribica če imaš problem z kožo ali pa bi rada ustavila starost, ( SE NE ŠALIM ) te lahko povežem z njimi.

Čeprav me še ne poznaš, ampak če si začutila v tem besedilu, da lahko iz tega potegneš nekaj dobrega, potem si vzemi zase to kar potrebuješ.

Iskreno povedano želim te čim prej povezati z najboljšim timom, kar se tiče lepote in zdravja.

MOJ KONTAKT:
Makovec David
Maribor
051/411-775
Poslovanje.Makovec@gmail.com

Lep pozdrav in vesele praznike.

Anonimen -> RE: Kozmetični salon MB (22.1.2009 13:33:45)

ribica. a si sla v kateri od zgoraj nastetih salonov?? izkusnje?? Tudi sama iscem enega.

Stran: [1]